Jucătorii U Cluj nu vor să intre în teren la meciul cu Petrolul Ploiești - EXCLUSIV

 

Jucătorii U Cluj au anunțat că nu vor să intre în teren la meciul cu Petrolul Ploiești de vineri, 16 noiembrie. 

 

După plecarea lui Marius Șumudică din cantonamentul echipei de la Snagov, jucătorii i s-au adresat lui Papi, pe care l-au informat că nu vor să joace vineri pentru că nu sunt plătiți de 3 luni. 

 

Șumudică a PLECAT de la U Cluj. S-a certat la cuțite cu Ioan Mărginean

 

Noi suntem acum la hotel Mirage, în Snagov. În București stăm. Noi am fost cazați și băieții au fost la antrenament și nu au vrut să se antreneze. Papi le-a zis: ”Mă băieți, dacă tot suntem aici și ce decizie luați măine aia facem. Dacă tot ne-am antrenat la Izvorani, atunci macar să ne mișcăm. Mâine dacă voi ziceți că nu jucați, asta este”. Jucătorii sunt deciși să nu joace cu Petrolul. Nu știu ce mai e și asta. Să fie o nouă mutare a lui Walter?”, a declarat pentru Știri de Cluj un angajat al U Cluj, sub protecția anonimatului.  

 

Despre vânzarea echipei, sursa Știri de Cluj crede că Walter nu vrea să vândă de fapt. ”Nemții când s-au dus la București s-au dus cu gândul să cumpere, dar ei au știut exact ce cumpără. Ei au zis că au mai găsit o datorie și să scadă o sumă de bani din tranzacție. Oamenii au stat 3 minute. Atât a durat toată treaba. Traducătorul de la Ligă i-a zis lui Miriuță: ”Mă, nu vă vinde clubul pentru că nu vrea să vândă clubul”. L-a avertizat. Miriuță nu a crezut și uite că nu vor să vândă clubul. Vor să îl termine.

 

Așa a fost și Unirea Urziceni anul trecut când s-a desființat. A fost ținută de U Cluj, Dinamo șu de Steaua și fiecare a luat 6 puncte cu Unirea. Mai bine să ne desființăm noi decât să ne facă ciuca bătăilor”, a mai spus sursa citată.

Comentarii Facebook