Miercuri 24 Aprilie

Marius Șumudică, despre demisia de la U Cluj: Am fost mințit - FOTO

 

Marius Şumudică și-a dat demisia de la U Cluj, nemulțumit fiind de faptul că că nu s-a rezolvat problema acționarilor.

 

Acesta era ultimul lucru pe care mi-as fi dorit sa-l fac acum, dar, cu parere de rau, trebuie sa anunt ca am luat decizia de a nu lua loc pe banca tehnica a Universitatii Cluj la jocul cu Petrolul, de la Ploiesti. Imi pare rau, in primul rand, pentru admirabilii suporteri clujeni, pentru jucatori si pentru club, dar situatia actuala ma forteaza la un asemenea gest extrem. Venirea mea la "U" a avut la baza promisiunea ca schimbarea actionariatului de la club se va realiza in cateva zile, dar si dorinta de a da o mana de ajutor in avans, tinand cont de faptul ca, practic, nu avea cine sa stea pe banca, din punct de vedere regulamentar, la jocul cu Rapid.

 

Tergiversarea discutiilor pentru preluarea clubului si, mai ales, conditiile improprii de pregatire pe care le-am gasit la Cluj au impus, practic, luarea acestei decizii grele. Este exact lucrul pe care l-am promis suporterilor, la conferinta de presa in care am fost prezentat oficial, saptamana trecuta.

 

Sunt dispus sa ma intorc la "U", chiar imi doresc acest lucru, dar numai din momentul in care toate lucrurile vor fi clare. Mi-ar parea rau sa nu-i mai simt alaturi pe fanii Universitatii care, dupa numai cateva zile, mi-au intrat deja la suflet, dar ii rog si pe ei, si pe oamenii neutri, sa inteleaga ca, in situatia actuala, nu am cum sa ajut Universitatea!”, a spus Șumudică într-un comunicat de presă.

 

Lui Șumudică i-am spus că nu mai mergem la meciuri, pentru că nu mai putem. De patru luni fără salariu nu se mai poate. 

 

"Am semnat contractul la Romprest, în prezenţa domnului Mărginean, a domnului Walter şi a domnului Gherghişan. Mi s-a spus că totul este în regulă, că vor investi fraţii Bultoc, oameni care aveau ceva în spate, nu ca acei nemţi, aşa că am zis că sunt oameni serioşi. Am plecat a doua zi la Cluj, deşi eu nu am vrut să fie primul meci al meu contra Rapidului, dar aveau nevoie urgent pentru că interimarul nu mai avea voie să stea pe bancă. Am ajuns acolo şi am stat la hotel Napoca, iar cu fotbaliştii am mâncat la o cantină, unde s-a servit păstrăv. Jucătorilor nu le-a plăcut, dar a doua zi am mâncat acelaşi păstrăv. Nu aveau nici unguente, nici magneziu, aşa că m-am dus eu să cumpăr.

 

Când am văzut că trec zilele şi nimic nu se schimbă, am decis să trag un semnal de alarmă, aşa că am spus că nu voi sta pe bancă la meciul cu Petrolul dacă echipa nu va fi preluată de acţionari. Aşa că am dat comunicatul prin care anunţam că plec. Poate vor veni acţionarii, dar eu m-am simţit umilit la vremea respectivă", a mai spus Şumudică la DigiSport.

 

Șumudică a PLECAT de la U Cluj. S-a certat la cuțite cu Ioan Mărginean

Comentarii Facebook