Iuliu Muresan: Avem dreptul sa jucam pe Cluj Arena! Ne multimim daca primim bani sa il modernizam pe cel din Gruia VIDEO


Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca propunerea facuta de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, de a investi in stadionul din Gruia este foarte buna.

Muresan a lasat sa se inteleaga ca, in cazul in care vor primi bani, oficialii CFR Cluj vor renunta la pretentia de a juca pe stadionul Cluj Arena.

"E un raspuns facut foarte bine, asa politicianist, dar nu numai politicianist. Este un raspuns care ne-a dat de gandit. Chiar am discutat cu Arpi si o sa ne intalnim sa vorbim, pentru ca ceea ce spune dansul (n.red. Alin Tise in raspunsul trimis catre CFR Cluj) acolo este de tinut cont. Practic este ceva concret, este si o propunere pe care urmeaza sa o discutam concret, sa vedem cum ne putem armoniza pozitiile. Este un pas inainte, este un pas pozitiv si nu putem decat sa ii multumim lui Tise pentru ca ne-a dat un raspuns datator de sperante", a precizat Muresan.

Presedintele CFR Cluj a tinut sa sublinieze ca oficialii din Gruia nu sunt invidiosi pe noul stadion pe care va juca rivala, Universitatea Cluj.

"Pe noi nu ne deranjeaza ca s-a construit Cluj Arena. Dimpotriva, ne bucura si ne-ar bucura daca si stadionul nostru ar fi de clasa elite. Noi nu am putut sa il facem de clasa elite, astea au fost posibilitatile noastre ca firme private. Daca s-ar investi in continuare in stadion si l-ar face elite am fi foarte bucurosi si, asa cum a spus si domnul presedinte al Consiliului Judetea, ar fi foarte frumos ca in Cluj sa avem doua stadioane elite si cu cele din Bucuresti si cu cel de la Ploiesti si daca s-ar mai face vreo doua stadioane, in 3-4 ani sa putem candida la organizarea unui campionat european.

Clujul a luat-o inainte, cel putin ca infrastructura sportiva. Este imbucurator ca se face si o noua sala a sporturilor. S-au investit niste bani si asta este foarte bine pentru ca sportul a fost neglijat", a mai spus Iuliu Muresan.

Oficialul "feroviar" a tinut sa explice de ce atat el, cat si Arpad Paszkany, au insistat sa joace pe Cluj Arena. "Noi avem stadionul nostru, dar am vrut sa se precizeze clar ca stadionul (n.red. Cluj Arena) nu este facut pentru o echipa. Nici nu ai cum sa faci un stadion si sa bagi atatia bani publici numai pentru o echipa. Noi avem dreptul sa jucam acolo, este clar, si daca am insista sa jucam acolo ni s-ar da acest drept, dar daca consiliul local sau consiliul judetean ar investi in stadionul nostru sa il facem clasa elite ar fi mai bine pentru noi", a incheiat Muresan.

 

Vezi si...

CFR Cluj va putea juca pe Cluj Arena meciurile internationale! In plus, Consiliul Judetean vrea sa investeasca in stadionul din Gruia

Comentarii Facebook