Hackerii de la U Cluj au "spart" site-ul CFR Timisoara pentru a injura echipa rivala de pe Somes - CFR Cluj

Site-ul www.cfrtimisoara.ro , apartinand celui de-al doilea clubului al orasului de pe Bega este in continuare "spart' dupa doua zile. Sunt postate injurii postate de fanii U Cluj la adresa cluburilor CFR si Steaua.

 

Hackerii au "spart" site-ul clubului timisorean in 22 februarie fara a posta, insa, si motivatia gestului lor. Aparent sunt fani ai echipei "U" Cluj , deoarece au afisat o poza cu galeria echipei universitare. Tinand cont de acest lucru se poate usor deduce ca probabil injuriile sunt la adresa clubului CFR Cluj si nu a clubului CFR Timisoara, echipa care nu are o rivalitate cu Universitatea Cluj.

 

Acum site-ul CFR Timisoara se deschide cu o poza a suporterilor U Cluj, iar cuvintele adresa celor de la CFR si Steaua nu sunt totcmai dintre cele mai frumoase:

 

"Lui Steaua si CFR .. cat traim le dam... !". Puteti sa le gasiti toate pe site-ul www.cfrtimisoara.ro

 

 

Administratorii site-ului nu par foarte deranjati de cle scrise, pntru ca acesteau a fost postate in 22 februarie. In aceeasi zi, apare si un mesaj care pre a fi din partea acestora si prin care isi cer scuze:

 

"Ne scuzati dar cineva a aflat parola site-ului si a cotrobait pe aici . In decurs de cateva ore vom rezolva tot". Au trecut, insa, doua zile si site-ul arata tot asa .

 

CFR Timisoara a fost recent exclusa din Seria B2, deoarece nu si-a platit datoriile catre jucatori.

 

Potrivit statisticilor trafic.ro site-ul clubului timisorean era vizitat zilnic de 10-15 persoane. De doua zile de cand a fost spart, insa, traficul  crescut de vreo 10 ori, astazi fiind vizitat de peste 200 de persoane.

 

 

 

 

Comentarii Facebook