200 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul CFR Cluj - Steaua! 500 de suporteri ai Steaua asteptati la Cluj!

Gruparea mobila de jandarmi Cluj a suplimentat efectivele de jandarmi pentru meciul CFR Cluj-Steaua, programat duminica pe stadionul din Gruia. Astfel, nu vor mai fi 150 de jandarmi ca de obicei, ci 200.

 

"Sunt asteptati 500 de suporteri stelisti care sa vina de la Bucuresti. Oricum probabil ca vor fi mai multi, pentru ca mai mult ca sigur vor veni si din judetele invecinate. Daca vor fi mult mai multi suporteri vom mai suplimenta si peste 200 efectivele de jandarmi", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro Ilie Milici, purtatorul de cuvant al Brigazii Mobile de Jandarmi Cluj.

 

Jandarmii vor fi amplasati in jurul stadionului, in interior urmand sa asigure ordinea stuarzii angajati de clubul de fotbal CFR Cluj.

 

Biletele pentru meciul de duminica s-au epuizat azi dimineata. Suporterii sunt foarte nemultumiti de situatii creata si unii dintre ei inca stau in fata casele de bilete si spera sa mai fie scoase la vanzare si altele, mai ales ca unii dintre ei asteapta inca de la prima ora sa primda un bilet. Siute de oameni au stat astazi la rand pentru a prinde un bilet la meciul de duminica, dar multi au ramas fara, chiar daca organizatorii au anuntat ca s-au pus in vanzare 16.000 de bilete.

Comentarii Facebook