Gest sub orice critică a lui Ilie Năstase la Sofia, unde Simona Halp a câștigat Turneul Campioanelor. CUM l-a taxat CTP?

 

Ilie Năstase, primul număr 1 din clasamentul ATP, a fost prezent la Sofia, unde Simona Halep a câștigat Turneul Campioanelor. Fostul tenismen s-a evidențiat printr-un gest care nu este demn de statutul lui.

 

Dincolo de cifre şi statistici,  se întâmplă ceva mai important: „Miss Halep” devine unul dintre puţinii români care se bucură de respect în această lume.

 

Chiar şi de respectul lui First Number One Ilie Năstase, care a venit la Sofia, deşi nu era un turneu de Grand Slam, ca s-o aplaude pe Simona.

 

P.S. Ilie a stat în tribună împreună cu ministrul Bănicioiu. În câteva imagini ale televiziunii bulgare am văzut-o pe regina tenisului românesc, Virginia Ruzici, singură,  înconjurată de scaune goale, trăind din tot sufletul meciul Simonei. Straniu, să-i vezi pe Ilie Năstase şi Virginia Ruzici, departe unul de celălalt, într-o tribună străină. Ilie a mai realizat o performanţă: când crainicul arenei i-a pronunţat numele, titlul de prim lider ATP şi onoarea pe care o face prin prezenţă turneului de la Sofia, s-a ridicat cu telefonul la ureche, a făcut cu mâna, continuând să vorbească, publicului care îl aplauda călduros şi s-a aşezat tot cu telefonul la ureche. Despre ce vorbeam, despre respect?

 

Oare cine să fi fost la aparat, de nu şi-l putea Ilie dezlipi de cap: Obama, Papa Francisc sau Victor Ponta?”, se întreabă Cristian Tudor Popescu.

Comentarii Facebook