Contracandidatul lui Dragomir la șefia LPF nu vrea salariu: ”Vreau să donez acest salariu”



Contracandidatul lui Dumitru Dragomir la alegerile pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 noiembrie, Gino Iorgulescu, vrea să schimbe fotbalul românesc și a declarat că va renunța chiar și la salariu dacă va câștiga.

Salariul nu este deloc unul mic, Dragomir câștigând acum suma de 15.000 de euro pe lună.

"Nu ştiu dacă salariul e prea mic sau prea mare. Eu dacă ajung preşedinte la LPF, nu mai vreau acest salariu. Vreau să donez acest salariu pentru foştii jucători, care acum sunt bolnavi şi pentru care nu s-a făcut vreun fond de pensii, vreo rentă viageră. Sunt foarte mulţi foşti jucători care sunt bolnavi sau care, pur şi simplu, nu au serviciu şi o duc foarte rău. Să fie clar: nu merg la Ligă pentru salariu", a declarat Iorgulescu pentru Adevărul.

Fostul președinte al FC Național e convins că vremea lui Dragomir ca și președinte al LPF a trecut. În vârstă de 67 de ani, actualul președinte e la conducerea Ligii încă din 1996.

"Ar trebui să-şi dea seama că i-a trecut vremea şi că e timpul să vină altcineva. Nici eu nu sunt foarte tânăr, dar am un avantaj de zece ani faţă de Dumitru Dragomir şi cred că am umblat mai mult în lumea fotbalului internaţional decât el. Toţi trebuie să acceptăm, că, la un moment dat, vine vremea să fim schimbaţi din funcţii" a concluzionat Iorgulescu.

Comentarii Facebook