Florian Walter, stapan pe stadionul lui Tise? "CFR nu are ce cauta pe Cluj Arena" VIDEO


Florian Walter si-a iesit din pepeni la conferinta de presa de joi, 19 mai, dupa ce jurnalistii l-au intrebat daca CFR ar putea juca pe stadionul "Cluj Arena".

Intrebat daca il deranjeaza faptul ca vecinii de la CFR Cluj spun ca e nedrept ce se intampla, pentru ca Universitatea are un stadion construit de autoritati in timp ce "feroviarii" au trebuit sa investeasca, Walter a raspuns ca: "Universitatea nu are niciun document cu cei care au construit stadionul. Eu asa sper ca noi jucam acolo".

Jurnalistii au continua pentru a obtine un raspuns, iar, la intrebarea daca CFR Cluj ar putea sa joace macar meciurile din cupele europene pe Cluj Arena, Walter a spus scurt: "Ei au stadion!".

"Va intreb asta pentru ca reprezentantii Consiliului Judetean nu ar fi deranjati sa faca acest lucru", a continuat jurnalistul, iar Walter a raspuns: "La ora 5 am intalnire cu galeria! Sa ii intrebati pe ei".

 

La insistentele reporterului, patronul U Cluj a continuat: "V-am raspuns, ei au stadion. Altceva!".

 

Stadionul municipal "Cluj Arena" este construit de Consiliul Judetean (CJ) Cluj, iar finantarea este asigurata din fonduri publice, Stadionul costa circa 36 de milioane de euro fara TVA, iar administrarea arenei va fi facuta de o societate detinute de CJ Cluj.

 

Citeste si...

Florian Walter listeaza U Cluj la bursa! VIDEO

Florian Walter vrea ca U Cluj sa castige Cupa Romaniei sezonul viitor! VEZI ce loc in campionat tinteste VIDEO

Florian Walter a investit 10 milioane de euro la U Cluj! Vezi unde s-au dus banii VIDEO

Comentarii Facebook