Florian Walter a investit 10 milioane de euro la U Cluj! Vezi unde s-au dus banii VIDEO


Patronul U Cluj, Florian Walter, a declarat ca in ultimii doi ani de cand a preluat echipa a investit 10 milioane de euro, dar aproape jumatate din bani s-au dus pe "acoperirea gaurilor negre".

"Din 1.07.2009 - 1.05.2011 banii investiti la Universitatea sunt 41.449.315 lei, deci sunt in jur de 10 milioane de euro investitii. Sume in litigii achitate 2009-2010 sunt de un milion de euro, iar sume restante in litigiu sunt de 4 milioane. Plati efectuate la restantele existente la 1.07.2009 au fost 8,3 milioane, iar plati catre bugetul de stat 3,5 milioane", a precizat Florian Walter.

La bilantul de doi ani, patronul U Cluj a spus ca a achitat datorii totale de 4 milioane de euro. "Banii puteau sa mearga pe investitii pentru Universitatea: terenuri pentru copii, baza de cantonament pentru echipa mare, dar in loc s-au platit gaurile negre ale clubului. Am ajuns pe linia de plutire si avem un obiectiv bine stabilit si incercam anul viitor, dupa ce vom face niste transferuri, sa ne luam un target castigarea Cupei Romaniei si primele locuri din campionat", a mai spus Walter.

 

Vezi si...

Florian Walter vrea ca U Cluj sa castige Cupa Romaniei sezonul viitor! VEZI ce loc in campionat tinteste VIDEO

Comentarii Facebook