Florian Walter vrea ca U Cluj sa castige Cupa Romaniei sezonul viitor! VEZI ce loc in campionat tinteste VIDEO


Patronul U Cluj, Florian Walter, a anuntat ca Universitatea Cluj are ca obiectiv in sezonul 2011-2012 castigarea Cupei Romaniei.

"Targetul Universitatii Cluj pe anul viitor va fi Cupa Romaniei, macar daca nu o castigam sa ajungem in semifinala in finala, dar tinta este castigarea Cupei Romaniei si terminarea in primele patru locuri din campionat. Asta in conditiile in care ne intoarcem mai rapid sa jucam in Cluj", a declarat Florian Walter.

Finantatorul U Cluj sustine ca pentru aceste obiective indraznete vrea sa aduca 6 jucatori pentru a intari linia defensiva. "Eu stiu sa imi fac negocierile si jucatorii pe care ii aduc sa ne faca mai puternici. Am target niste jucatori buni. Stim locurile in care am fost deficitari. In aparare am stat foarte prost. Avem nevoie de maxim 6 jucatori, pentru a ne atinge obiectivul si avem si doi tineri, Cucui si Vlad Morar, pe care vrem sa ii jucam", a mai spus Florian Walter.

Omul de afaceri a spus ca in prima faza isi va indrepta privirea spre jucatorii din campionatul intern, dar nu a vrut sa dea nume.

 

Vezi si...

Florian Walter a investit 10 milioane de euro la U Cluj! Vezi unde s-au dus banii VIDEO

Comentarii Facebook