Fanii U CLUJ sesizează FIFA și UEFA în cazul JAFULUI de la U Cluj

 

Doi fani ai U Cluj au publicat pe site -ul suporterilor, ucluj.ro, o scrisoare - sesizare care va fi tradusă în engleză și trimisă la FIFA și UEFA.

 

În sesizarea ce va fi trimisă forurilor europene sunt trecute o serie de ”ilegalități” comise de Florin Walter la care forurile din fotbalul românesc au închis ochii, cum ar fi transferarea unei echipe întregi către o altă echipă deținută de aceeași persoană. 

 

Acesta nu e fotbal, e mafie!

 

Fotbalul din România nu mai este de mult spectacol. Nu mai este nici măcar „afacere”. Fotbalul din România este interes politic, este jaf, este corupţie. Totul cu complicitatea FRF (Federaţia Română) şi LPF (Liga profesionistă de fotbal). Iată, acum, fotbalul din România, cel contemporan, distruge un simbol, un club istoric. „U” Cluj s-a înfiinţat în 1919. Primul căpitan al echipei României a fost Aurel Guga, jucător al lui „U”, în 1922, într-un meci cu sârbii. Zeci de alţi tricolori au evoluat în tricoul studenţilor clujeni, în diverse ramuri sportive. „U” s-a înfiinţat cu mult înaintea înaintea LPF. „U” a participat la crearea şi dezvoltarea acestor organizaţii, FRF şi LPF. Nu a existat un turneu final de campionat mondial unde să fie prezentă echipa României şi în lot să nu fie măcar un jucător crescut de „U” Cluj. Acum, însă, „copiii”, LPF şi FRF, şi-au „devorat părintele”. L-au abandonat complice în braţele unui personaj fără nume, fără scrupule, dar plin de dosare penale: Florian Buşcă-Walter, care batjocoreşte ideea de sport. Banii, mizeria politică, mita, relaţiile mafiote, toate distrug azi frumuseţea de o sută de ani a fotbalului. Corupţia a sfârtecat sportul, competiţia, fair-play-ul, în România. Pentru toate cele ce urmează există dovezi. Există mărturii, înregistrări, documente... Chiar dacă poate, în detaliu, unele cifre nu sunt corecte, fenomenul şi faptele există.

 

În 2009, clubul „U” Cluj a fost preluat de Florian Walter, patronul unor firme de salubrizare, pază, construcţii, cu sediul în Bucureşti. De la început, Walter a solicitat Consiliului Judeţean Cluj, respectiv Consiliului Local Cluj Napoca, sprijin, mai exact contracte cu statul, pentru firmele lui. A ameninţat că dacă nu le primeşte pleacă. Aşa s-a şi întâmplat. A plecat fiindcă a pierdut licitaţiile. Walter nu dorea să conducă un club sportiv. El urmărea doar dezvoltarea afacerilor sale, folosind clubul ca instrument de presiune asupra autorităţilor locale. „Dacă nu-mi daţi contracte sau bani, plec din Cluj, las clubul”, asta era lozinca sa.

 

În mai 2012, după terminarea ultimului campionat, Walter a cedat clubul „U” Cluj unui apropiat al său, Ioan Mărginean, şi a plecat la altă echipă, Petrolul Ploieşti. A fost doar o mutare scriptică. Faptic, sunt dovezi clare că şi „U” şi Petrolul au fost conduse în acelaşi timp de Florian Walter, aspect asupra căruia vom reveni. El a avut asigurări de la autorităţile locale din Ploieşti că va primi contracte cu statul, bani, facilităţi. Însă mutarea patronului la alt club, împreună cu jucătorii, s-a făcut încălcându-se grav legile fiscale şi regulamentele sportive. Iată doar câteva din gravele abuzuri comise de Florian Walter, pe care conducerile Ligii Profesioniste de Fotbal şi Federaţiei Române de Fotbal nu vor să le vadă. Mai mult. Atât FRF, cât şi LPF,  îl apără pe patronul Florin Walter, acesta deţinând funcţii în fruntea fotbalului românesc. Conducerile acestor două instituţii au intervenit chiar şi în presă ca să îi acopere lui Walter ilegalităţile.

 

Despre fapte, făptaşi şi complici

 

A. Florian Walter este cercetat de procurorii de la „crimă organizată” şi de Garda Financiară Cluj pentru constituire de grup infracţional organizat, delapidare şi evaziune fiscală. A început şi urmărirea penală în cauză.

 

Să încercăm să ajutăm instituţiile statului cu alte informaţii „fotbalistice”. Cu spicuiri din „penalele” patronului Walter... 

 

La începutul ediţiei de campionat, Florian Walter a transferat cei mai valoroşi jucători ai Universităţii Cluj la Petrolul Ploieşti, fără sume de transfer, gratis. „U” Cluj a fost aruncată, astfel, în pragul falimentului, pentru că societatea a investit în formarea unui lot de jucători competitiv şi a rămas fără acest lot. Deşi la aducerea lor clubul a cheltuit sume importante, aceştia au fost mutaţi de patronul Walter, în complicitate cu managerul Ioan Mărginean, la alt club, fără sume de transfer. Mai jos sunt jucătorii plecaţi la Petrolul. Modul în care ei au plecat este descris succint, doar în baza informaţiilor pe care le-am strâns prin demersuri jurnalistice. În acest moment, Garda Financiară Cluj efectuează un control care va stabili exact cum şi pe ce sume au plecat aceşti fotbalişti. În acelaşi timp, procurorii de la „crima organizată” din Cluj cercetează modul în care patronul Walter şi omul său Mărginean au devalizat clubul, mutând patrimoniul în folosul lor propriu. 

 

Lotul plecat la Ploieşti

 

1 Bornescu- component al lotului naţional, plecat gratis la Petrolul

 

2,3 Neag şi Morar- juniori crescuţi de „U” Cluj, internaţionali de juniori, plecaţi gratis la Petrolul. Patronul Walter spune, în apărarea sa, că jucătorii au ales să plece pe salarii mult mai mari decât la „U”, la Ploieşti. Aceşti doi jucători, de mare perpectivă, au la Ploieşti salarii comparabile cu ale actualilor jucători ai lui „U”. Transferul acestor doi jucători este o dovadă că Florian Walter a urmărit distrugerea completă a clubului de fotbal, devalizarea societăţii comerciale.

 

4,5 Cojocnean şi Mendy. Aceştia nu au dorit să se transfere la Ploieşti. Au dat declaraţii în presă, în acest sens, de mai multe ort. Ei au fost ameninţaţi că vor fi mutaţi la echipa a doua a „U” Cluj, în divizia a treia şi li se vor diminua salariile. Amândoi au avut oferte de transfer la cluburi importante, Steaua şi Dinamo, contra unor sume de 3-400.000 de euro. Au plecat gratis la Petrolul.

 

6 Grecu- conform declaraţiilor din presă, „U” Cluj a plătit, la venirea lui, echipei Pandurii Târgu Jiu suma de 700.000 de euro. Grecu a fost convocat la lotul naţional, cât timp a evoluat la „U”. A plecat gratis la Petrolul, „U” nu a încasat, nu şi-a recuperat cheltuielile şi nu a fost înregistrat nici TVA, aşa cum era normal la vânzare.

 

7,8,9 Hoban, Cristescu, Galamaz- jucători cu peste o sută de meciuri în prima ligă. Au venit la „U” Cluj când mai aveau şase luni de contract. S-au achitat pentru ei sume între 100.000-200.000 de Euro. Au plecat gratis (Galamaz este internaţional român).

 

10 Gicu Grozav- prospăt internaţional român. Înainte de a pleca la Ploieşti era cotat la 1,5 milioane de euro (ofertă a echipei Steaua Bucureşti şi din Italia). A venit de la Standard Liege, ca internaţional de juniori şi tineret. „U” a plătit o clauză de 250.000 de euro pentru achiziţionarea lui, doar cu câteva luni înainte de a pleca la Petrolul. A plecat gratis, fiind titular al echipei naţionale. Dacă jucătorul era scump, avea salariu mare, fiind vândut urgent, de ce l-a mai cumpărat „U” Cluj? De fapt este alt jaf. „U” a rămas încărcată cu cheltuieli şi datorii, patronul Walter fiind singurul beneficiar al transferului.

 

11  Achim. „U” a achitat pentru el Gloriei Bistriţa câteva sute de mii de euro. A plecat gratis la Petrolul.

 

12 Szukala. A venit tot de la Gloria Bistriţa contra unei sume de transfer vehiculată de 2-300.000 de Euro. A plecat gratis la Petrolul Ploieşti, deşi erau cluburi interesate de achiziţionarea lui. A jucat la Petrolul câteva etape şi a plecat la Steaua, jucând titular în Liga Europei. Referitor la transferurile dintre Walter şi Gigi Becali, patronul echipei Steaua, revenim mai jos, pentru că între cei doi au loc tranzacţii dubioase. Transferul lui Szukala, de la „U” la Petrolul şi de acolo, imediat, după două luni, la Steaua, este doar o manevră de păcălire a fiscului şi de delapidare a clubului. În loc ca suma de transfer să intre în contul „U” Cluj, clubul care a cheltuit pentru achiziţionarea lui, banii au intrat in contul patronului Walter. Clubul clujean a pierdut încă o dată investiţia iniţială.

 

13  Adrian Cristea. Internaţional român. Jucătorul a venit de la Dinamo Bucureşti. Înainte de a deţine „U” Cluj, patronul Florian Walter a fost acţionar la clubul Dinamo. Când a venit la „U”, potrivit presei, acţiunile lui Walter la Dinamo s-au diminuat, conform presei, cu 1,5 milioane euro, suma la care era evaluat Cristea. Cristea a plecat gratis la Ploieşti, deşi este un jucător bine cotat.

 

14 Tony, jucător nigerian. Florian Walter a declarat că a a avut ofertă de 1.000.000 de euro pentru el, în sezonul trecut. A plecat gratis la Petrolul, unde nu a jucat decât foarte puţin. Ca şi în cazul lui Szukala mutarea de la Cluj la Ploieşti s-a făcut cunoscându-se ca există oferte financiare importante pentru jucator. Astfel clubul „U” Cluj a fost grav prejudiciat, evazionat şi devalizat, suma de transfer fiind încasată de altcineva, care nu a făcut decât o mică inginerie.

 

„Ecuaţia-Machado”. Trebuie făcută o paranteză. La începutul campionatului trecut au venit, la „U”, de la Steaua Bucureşti, unde patron este Gigi Becali, prieten al lui Florian Walter, trei jucători: Abrudan, Păcurar şi Marinescu. Conform informaţiilor pe care le deţinem, transferul acestora l-a costat pe Florian Walter 700.000 de euro. Din câte am aflat, nu s-au întocmit acte de transfer. Florian Walter rămânând dator, doar ca persoană privată, patronului de la Steaua, astfel încât să nu fie înregistrate venituri şi să nu fie plătite taxe. În pauza dintre turul şi returul ediţiei trecute, de la „U” Cluj, la Steaua, a plecat Gabriel Machado. Cât timp acest jucător a evoluat la „U” Cluj s-a primit o ofertă pentru el, de la Sheriff Tiraspol, de 1 milion de euro. George Becali, patronul Steaua, a declarat la TV că l-a luat pe Machado în contul unei datorii de 700.000 de euro pe care Walter trebuia să o înapoieze. În plus, l-a mai cedat la „U” Cluj, pentru Machado, şi pe Dorinel Popa, evaluat atunci la 250.000 de euro. Aceste transferuri nu se ştie dacă au fost înregistrate cu sumele reale, dar la „U” Cluj au venit patru jucători în contul lui Machado.

 

15, 16 Abrudan şi Păcurar, vânduţi la sfârşitul campionatului la Rapid, respectiv  în Bulgaria, la TSKA Sofia. Cei doi nu au vrut să plece la Petrolul şi nu au vrut să părăsească „U”, echipa care i-a format când erau juniori. Au fost ameninţaţi că li se va diminua salariul şi că vor fi mutaţi la echipa a doua, în a treia ligă. Amândoi au plecat contra unor sume importante de bani, care deocamdată, nu se cunoaşte dacă au intrat sau nu în conturile lui „U” sau ale lui Walter. (se presupune că s-au încasat bani în alte conturi decât cele ale lui „U”, pentru că despre Păcurar se spune că s-a transferat gratis de la „U” la TSKA Sofia, deşi era un jucător important).

 

Din câte ştim, „U” Cluj nu a încasat valoarea acestor transferuri, altfel se diminuau datoriile la Bugetul de Stat, conturile fiind blocate.

 

17-18 Marinescu şi Dorinel Popa. Primul a debutat în echipa României, când evolua la „U” Cluj şi este cotat la 1 milion de euro. Au plecat amândoi gratis la Petrolul Ploieşti. Circul a fost maxim în cazul lui Dorinel Popa, care după ce a fost transferat la Ploieşti a fost refuzat de antrenorii de acolo. A fost trimis înapoi la „U”, ca şi când echipa clujeană ar fi a doua echipă a Petrolului. . După ce a revenit la Cluj, iar a dispărut.

 

Concluzie, referitoare la aceste transferuri. Cei care conduc fotbalul mondial au insistat şi explicat că la competiţii participă cluburile, nu patronii şi că jucătorii aparţin cluburilor, nu patronilor de cluburi. În cazul lui „U” Cluj, lotul de jucători a fost transferat, în afara oricărei raţiuni, cu încălcarea  regulamentelor sportive şi împotriva dispoziţiilor legale privind fiscalitatea. Artificiile s-au făcut în folosul propriu de patronul Florian Walter. Nu clubul a transferat jucătorii, ci el. Dacă era aşa, „U” încasa sume importante de bani, pentru unii fotbalişti de valoare indiscutabilă existând oferte importante (de exemplu Grozav, Tony, Szukala, Cojocnean). Apoi, se diminuau datoriile la stat, conturile fiind blocate. Nu a fost deloc aşa.  În plus, cu câţiva jucători, conducerea clubului s-a purtat precum stăpânul de sclavi cu sclavii de pe plantaţie, jucătorii fiind batjocoriţi de-a dreptul.

 

Rezumat „penal” la „capitolul transferurilor”: „U” Cluj a investit în aducerea şi creşterea jucătorilor. Patronul Walter, ştiind că va părăsi clubul, nu a achitat datoriile la Bugetul de Stat, timp de un campionat întreg. Jucătorii au fost mutaţi la Ploieşti fără sume de transfer pentru a nu se înregistra şi plăti TVA-ul legal, aferent unei astfel de tranzacţii. Clubul clujean a fost devalizat, delapidat, rămânând fără patrimoniu şi în imposibilitatea de a-şi achita datoriile foarte mari acumulate în ultimul an. Societatea comercială a rămas în imposibilitatea de a-şi desfăşura normal activitatea, conturile fiind blocate de Fisc, instituţie care doreşte recuperarea datoriilor la Buget. De fapt, se urmăreşte desfiinţarea lui „U” Cluj, ori prin mutarea clubului în altă localitate, ori prin începerea procedurii de insolvenţă, faliment, ori prin neprogramarea la competiţii. Motivul acestor manevre este ştergerea urmelor şi gravelor fapte penale comise de cei care au gestionat clubul şi înavuţirea personală a lui Florian Walter.    

 

Alte aspecte în contradicţie cu legea şi regulamentelor sportive.

 

B. Mai mulţi jucători, din informaţiile noastre, nu au avut încheiate contracte cu clubul Universitatea Cluj, ci cu firma de salubritate Romprest, care nu este înscrisă în LPF. (Galamaz, Popa, Hoban, Cristescu, Bornescu). Acest lucru contravine regulamentelor sportive şi legislaţiei muncii. Precizăm că această informaţie nu am reuşit să o verificăm.

 

C. Clubul a fost, respectiv este condus de doi impresari FIFA, numiţi de Walter în funcţii de conducere, lucru interzis de regulamentele internaţionale. Chiar dacă eu au susţinut că şi-au suspendat licenţa cei doi au activat pe piaţa transferurilor prin firme de impresariat. Există mărturii că Ana Maria Prodan Reghecampf, în perioada în care era manager la „U” Cluj, era impresara mai multor jucători din echipă. Se pune problema că prin cei doi impresari, AM Prodan Reghecampf şi Traian Gherghişan (actual manager) se pot aranja partide, inclusiv pentru casele pariuri. De asemenea, „U” Cluj este bănuită, din cauza impresarilor care conduc clubul şi controlează jucătorii, că ar putea participa la jocuri de culise. Aceste aspecte îndepărtează lumea de la stadion şi distrug „U” Cluj.

 

D. Conform informaţiilor pe care le deţinem ca jurnalişti, banii din drepturile de televizare nu au intrat în contul clubului, ci în alte conturi, aparţinând patronului. Atenţie! Există informaţii că sunt mai mulţi patroni din Ligă care au încasat bani în conturi personale, sau în alte conturi decât ale cluburilor. „Manevra” a urmărit „fentarea” Bugetului de Stat. Se ştie că majoritatea echipelor au datorii mari la Buget şi conturile blocate... Societăţile comerciale care deţin echipele sunt devalizate prin complicitatea lui Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi vicepreşedinte FRF.  Acesta a intermediat ca banii televiziunilor să nu mai intre, prin intermediul LPF, în conturile cluburilor, ci direct în conturi ale patronilor. Fotbalul românesc este delapidat şi evazionat chiar de cei care ar trebui să se ocupe cu dezvoltatarea cluburilor, şefii LPF şi FRF.

 

E Din punct de vedere sportiv. Deşi regulamentele interne de desfăşurare a competiţiei interzic unui patron să deţină două cluburi, este ştiut de toată lumea că Florian Walter este patronul „U” Cluj şi al Petrolului Ploieşti. Sunt declaraţii în acest sens ale patronului Ligii, Dumitru Dragomir, dar şi ale altor persoane implicate la cele două cluburi (jucători, antrenori, manageri). În mod normal, aşa cum s-a întâmplat în alte ţări, împotriva patronului şi echipei care a beneficiat de ilegalităţile comise (Petrolul Ploieşti) trebuie luate măsuri pentru a impune spiritul sportiv şi pentru desfăşurarea normală a competiţiei. Şi în acest caz, regulamentele sportive sunt încălcate cu bună ştiinţă de Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, aflat în cârdăşie cu Florian Walter . Dragomir trebuia să interzică transferurile, pentru că era în cunoştinţă de cauză în legătură cu patronul Walter. Cu toate acestea, Dragomir nu a făcut nimic pentru a apăra un club al Ligii, „U” Cluj, de manevre mafiote care au dus-o aproape de desfiinţare. Mai trebuie adăugat că prin deţinerea a mai multor cluburi se crează un sistem prin care pot fi cedate puncte echipelor agreate şi patronilor „prieteni”. Astfel, ierarhiile sportive nu sunt corecte. De exemplu. Este posibil ca „U” să fie forţată de patronul din umbră, Florian Walter, să cedeze puncte, la ordin, unei oarecare echipe X, care apoi nu işi va apăra corect şansele în faţa Petrolului Ploieşti, echipă din fruntea clasamentului. Meciurile nu se mai dispută pe teren, ci în birourile patronului. În cupele europene vor participa formaţii fără merite sportive, aceste participări fiind rezultatul unor înţelegeri de culise. De altfel, ultimele campionate au fost grav afectate de acţiunile mafiei din fotbalul românesc.

 

Anexăm dovezi de la Oficiul Registrului Comerţului, extrase din 31 august 2012, din care reiese clar ca Walter avea funcţii de conducere la două cluburi şi a făcut transferurile ilegal. 

Vezi foto jos

- Walter este administrator la clubul Petrolul,

- Walter este director la „U”, deşi a cedat acţiunile.

 

F. Tot pe plan sportiv. Încă de la începutul campionatului, Dumitru Dragomir a anunţat că „U” Cluj se va desfiinţa. Dar el este ales să apere interesele cluburilor, nu să ajute la desfiinţarea acestora. Campionatul României este afectat serios de arbitraje părtinitoare, fiind controlat de „mafie”.  Toată presa abundă de articole care arată cum ierarhiile ultimilor ani sunt afectate de vicii grave de arbitraj.  Anunţul lui Dragomir a făcut ca unii arbitrii să înţeleagă că „U” trebuie să dispară din prima ligă, pentru că aşa s-a hotarât de către cei puternici. De aceea, echipa a avut în acest tur arbitraje extrem de defavorabile, care au afectat poziţia în clasament. Asta confirmă informaţiile de presă, conform cărora în Liga 1 clasamentul se cunoaşte înaintea desfăşurării competiţiei. Aceste echipe participă apoi în competiţiile europene şi încasează nemeritat sume mari de bani.

 

G. Ceea ce se întâmplă cu „U” Cluj nu este o premieră. LPF şi FRF au particpat activ la desfiinţarea, practic, a două cluburi de mare tradiţie în fotbalul românesc: Universitatea Craiova, multiplă campioană a României, şi Politehnica Timişoara. Împotriva echipei din Craiova s-a pus la cale un scenariu absolut grotesc, cu falsuri de documente şi alte infracţiuni extrem de grave. Aspectele sunt cercetate de procurori, conducerile LPF şi FRF fiind grav implicate. În cazul Politehnicii Timişoara, clubul a fost devalizat de patronul Marian Iancu. Acesta a vândut peste douăzeci de jucători altor cluburi şi a încasat contravaloarea lor in alte conturi decat ale Politehnicii. Pe scurt, este vorba de delapidare, evaziune, devalizare, fapte care au dus la distrugerea clubului Politehnica Timişoara. Nimeni din conducerea fotbalului românesc nu a intervenit pentru a apăra fotbalul şi sportul, în cazul celor trei cluburi de mare tradţie, Universitatea Craiova, Politehnica Timişoara, „U” Cluj. Dimpotrivă, conducerea FRF şi LPF, prin complicitate şi pasivitate, au pus umărul la dispariţia lor. Cele două foruri nu acţionează niciodată pentru apărarea cluburilor, ci pentru apărarea patronilor de cluburi. Ilegalităţile acestea duc la deterioarea imaginii fotbalului românesc, la distrugerea lui. Regiuni mari din România, Oltenia şi Banatul, au rămas fără echipele fanion, dar aceasta nu deranjează mafia fotbalului românesc. Acum se chinuie să distrugă „U” Cluj, cel mai important club din Transilvania. Este atacată chiar esenţa fotbalului, pentru că în trei regiuni istorice, cu peste 10 milioane de locuitori, la trei cluburi cu mare tradiţie în creşterea juniorilor, copiii nu mai sunt atraşi spre stadion. Asta au făcut în ultimii ani conducerile LPF si FRF.

 

Este foarte important ca UEFA şi FIFA să facă o analiză, un control serios. Altfel, mafioţii şterg România cu totul de pe harta fotbalului. Lor, mafioţilor, le face impresia că sportul le aparţine, jucătorii sunt sclavii lor şi publicul este o adunătură de proşti. Îşi mută jucătorii şi banii, dintr-un buzunar în altul ca şi cum ei, patronii, ar evolua în Ligă, nu nişte echipe, cluburi. Un patron a devenit mai important decât istoria de o sută de ani a unei echipe. Lucrurile sunt scăpate total de sub control. În toate declaraţiile, Dumitru Dragomir vrea să prostească lumea şi declară că fotbalul românesc funcţionează după regulamente şi legi proprii. El explică, repetat, că faptele de natură penală a patronilor de club nu există, pentru că regulamentele LPF nu sunt încălcate. Ca şi cum aceste regulamente sunt mai importante decât Constituţia, care stabileşte organele şi atribuţiile organelor legii, sau decât „Codul Penal”. Dragomir spune că fotbalul este peste legile ţării, ceea ce încurajează patronii la ilegalităţi grave, unele descrise aici.

 

Infracţiunile fiscale şi încălcările de regulament ale patronului Walter sunt prea evidente. La fel, complicitatea celor care conduc FRF şi Liga. Este nevoie ca forurile internaţionale fotbalistice să intervină urgent, înspre a opri faptele organizaţiei de tip mafiot şi a reveni la normal. Altfel instituţiile fotbalistice româneşti, prin reptezentanţii săi, vor acoperi în continuare fărădelegile şi vor încuraja infracţiunile unor indivizi cel puţin dubioşi.    

 

Până la rezolvarea acestor aspecte, „U” Cluj rămâne clubul „nimănui”, fiind sortit desfiinţării, deşi societatea nu este vinovată cu nimic că a fost evazionată şi delapidată de un grup organizat de mafioţi. Mai mult, Florian Walter a reuşit să alunge singurul investitor serios care a depus ofertă pentru cumpărarea clubului, firma germană DK Sportler. Este dovada clară de reavoinţă a acestui patron. Reprezentanţii acestei societăţi au negociat, în luna noiembrie, cu Florian Walter, altă evidenţă că acesta are funcţii în două cluburi. Concluzia investitorilor germani a fost că Florian Walter nu vrea să vândă clubul şi că i-a batjocorit în ultimul hal, chemându-i la Bucureşti, fără dorinţa de a negocia. Singurul motiv, pentru care Walter nu vrea să vândă clubul, este că doreşte prin orice mijloace să scape de rigorile legii.

 

Până se vor rezolva aspectele penale, în legătură cu acţiunile şi infracţiunile patronului Walter, „U” Cluj a rămas doar cu fanii care luptă disperaţi pentru salvarea clubului, pe care mafia fotbalului românesc îl vor dispărut!

 

„Piară duşmanii lui „U”!

 

Adrian Cinpoeru

Gelu Radu

 

PS Acest text va fi tradus în engleză şi trimis către FIFA şi UEFA, după ce va fi semnat de jurnaliştii care doresc să se facă lumină în cazul Universităţii Cluj”.

Comentarii Facebook