Echipa naţională de fotbal vine pe Cluj Arena

 

Echipa națională de fotbal feminin va juca pe Cluj Arena, în data de 30 octombrie 2013, începând cu ora 18,00.

 

Meciul dintre selecţionatele naţionale ale României şi Cehiei contează pentru preliminariile campionatului mondial care va avea loc în Canada în anul 2015.  

 

Alegerea Clujului ca oraş gazdă pentru disputarea unui meci de asemenea anvergură reprezintă recunoaşterea faptului că aici există un veritabil centru de excelenţă în acest domeniu precum şi o adevărată cultură a fotbalului feminin. Meciul cu Cehia reprezintă un eveniment extrem de important pentru noi întrucât este primul meci al echipei naţionale de fotbal, feminin de data aceasta, pe Cluj Arena. Infrastructura şi condiţiile pe care le oferim sunt de cinci stele, publicul este cunoscător de fotbal şi primitor, motiv pentru care reiterăm pe această cale invitaţia adresată selecţionerului echipei de fotbal masculin a României de a avea în vedere disputarea unor meciuri ale acestei reprezentative pe stadionul din Cluj. În condiţiile în care echipa de fotbal a Cehiei, alături de cele ale Italiei şi Spaniei, reprezintă principalele contracandidate ale României în încercarea de calificare la turneul final din 2015, sperăm ca un număr cât mai mare de clujeni să fie prezenţi pe Cluj Arena la ora meciului şi să le încurajeze pe tricolorele noastre, purtându-le paşii spre o victorie extrem de importantă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.  

 

Organizatorii acestei partide vor pune la dispoziţia şcolilor clujene, în mod gratuit, aproximativ 3000 de invitaţii. În acelaşi timp, preţul pentru care cei interesaţi vor putea să achiziţioneze bilete va fi unul mai mult decât accesibil. 

Comentarii Facebook