Dan Petrescu, pesimist înaintea meciului cu Lazio: „Lazio are 90% şanse, CFR doar 10%. Ca să fiu realist”


CFR Cluj - Lazio Roma, meci contând pentru manşa a doua din play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League, este programat, joi, 23 februarie, de la ora 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Lazio Roma că gruparea italiană are 90% şanse la calificare, în timp ce formaţia sa doar 10%. 

Lazio are 90% şanse, CFR doar 10%. Ca să fiu realist. Să nu fiu nici pesimist, nici optimist. Asta e realitatea. Roma a câştigat anul trecut Conference League, nu înţeleg de ce în Italia se vorbeşte rău despre această competiţie. Din punctul meu de vedere, Lazio este favorita anul acesta. M-am uitat la meciul lor cu Salernitana. Lazio a jucat foarte bine, este în cursa pentru un loc în Champions League, iar asta spune foarte multe despre ei”, a spus tehnicianul.

Acesta nu este de acord cu informaţiile apărute în presa din Italia conform cărora Lazio va alinia la Cluj-Napoca o formulă de echipă alcătuită din multe rezerve.

Cine a spus că vor lipsi jucători de la Lazio? Nu! Ei vor evolua cu cei mai buni jucători mâine. La noi lipsesc doi jucători, din păcate. Asta e clar, Yuri şi cu Boateng. La ei doar Pedro, care nu era titular. Deci din punctul ăsta de vedere noi suntem în pierdere, pentru că avem doi titulari absenţi, iar ei au o rezervă care nu joacă. Deci noi suntem dezavantajaţi. Ne va ajuta mult faptul că publicul va fi mâine de partea noastră. Ca de obicei, noi vom încerca să dăm maximum”, a precizat antrenorul.


Comentarii Facebook