Patronul de la FCSB a spus ce scor vrea la CFR Cluj - Lazio. Nu vrea să câștige feroviarii: „Să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea”


CFR Cluj a pierdut cu 0-1 în deplasarea cu Lazio, din play-off-ul Conference League, feroviarii au un retur foarte greu joi. Gigi Becali, patronul FCSB, și-a spus și el opinia în legătură cu acest meci. Becali spune că există un jucător care „nu îi mai poate ajuta”.

Nu vreau să se califice CFR, să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia. Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea", a spus Gigi Becali, la o conferință de presă.

CFR și Lazio vor juca joi, de la ora 19:00, în manșa retur din optimile de finală ale Conference League. Cu 4 zile înaintea duelului din Gruia, CFR Cluj a anunțat că toate biletele au fost epuizate. Suporterii trupei lui Dan Petrescu sunt gata să-și împingă de la spate favoriții, care pleacă însă cu șansa a doua după rezultatul din Italia, acolo unde campioana României a cedat cu scorul de 0-1.

Comentarii Facebook