CFR Cluj a fost eliminată din Europa. Dan Petrescu a ironizat FCSB-ul, după 0-0 cu Lazio


CFR Cluj a terminat la egal meciul din retur cu Lazio, scor 0-0, dar a fost eliminată din cupele europene. 

Dan Petrescu a spus că e mulțumit de modul în care CFR Cluj a evoluat joi seară și a lăudat prestația jucătorilor săi.

”Bursucul” i-a atacat pe cei de la FCSB, care au cedat tot în Europa, pentru a performa în campionat. 

Meciul a fost un bonus pentru noi. Obiectivul meu e să mă calific în grupe, nu în primăvara europeană. Puteam să facem și noi ca alte echipe, nu dau nume, care au odihnit jucătorii în grupe pentru a-i avea în campionat.

Să ai două-trei ocazii cu Lazio, mi se pare fantastic”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu i-a lăudat pe jucători după eliminarea din Conference League: ”Au fost fantastici. Băieții au creat două ocazii mari.

Am avut câteva ocazii mari. Dacă nu marchezi, nu câștigi. Nu am ce să le reproșez. Au fost fantastici. Băieții au creat două ocazii mari.

Când ratezi singur cu portarul, nu e ușor. Nu am norocul să-l antrenenz prea mult (n.r Krasniqi). Cred că în 2-3 luni va pleca. Dacă marca două goluri pleca azi. 

Immobile e golgheter de 15 ani. Krasniqi s-a demoralizat puțin. Ar fi fost o victoria fantastică pentru noi. Cred că am făcut o figură frumoasă în seara asta.

A jucat aceeași echipă care a jucat la Salernitana. Știam jocul lor. Am stat bine în teren. Lazio e o echipă care cred că va câștiga competiția.

La început de meci nu eram așa convins. După prima repriză credeam că vom câștiga. Îmi pare rău că nu am câștigat.

Eu nu mă gândesc la antrenor, eu tot timpul am pus clubul înaintea intereselor mele. Pentru mine e o onoare să joc contra lui Sarri. E un antrenor mare”, a mai spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Comentarii Facebook