„Credea că mergem la Cluj, dar l-am dus la Barcelona”. Vedeta din România prezentă la cel mai urmărit derby în întreaga lume, El Clasico


În tribunele arhipline de pe Camp Nou a fost prezentă și Geanina Ilieș, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. FC Barcelona - Real Madrid 2-1, poate cel mai urmărit derby în întreaga lume, a avut parte de o asistență numeroasă.

Diva nu s-a dus singură în Catalonia, ci alături de fiul ei, Patrick. Cei doi au petrecut mai multe zile în superbul oraș, al doilea ca mărime din Spania, după capitala Madrid.

p1.jpeg

Cele mai frumoase surprize vin când te aștepți mai putin… pe scurt: el credea că mergem la Cluj, mami l-a dus la Barcelona!”, a transmis Geanina pe contul ei de social media, alături de multe imagini din frumoasa vacanță.

Cei doi au mers și la meci, fiind fani declarați ai trupei lui Xavi. Geanina chiar a îmbrăcat un tricou al fotbalistului ei preferat Robert Lewandowski.

pp.jpeg

Amintim că Barcelona și Real Madrid s-au înfruntat în episodul 253 din El Clasico, iar catalanii s-au impus cu 2-1, după un gol al lui Kessie din minutul 90+2.

Comentarii Facebook