Marko Dugandzic, mesaj arogant pentru Dan Petrescu: „E o mare diferență între CFR și Rapid!”


Partida dintre CFR Cluj și Rapid s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. La finalul partidei, Dugandzic a mărturisit că, în opinia sa, Rapid ar fi trebuit să câștige partida din Gruia pentru că a fost echipa mai bună.

Dugandzic a avut un mesaj de transmis și pentru Dan Petrescu. Întrebat de ce evoluțiile sale la Rapid sunt mult mai bune față de cele pe care le-a avut la CFR Cluj, Dugandzic a transmis că ardelenii nu i-au acordat încredere suficientă și nu au avut răbdare cu el.

Ajuns la Rapid în vara anului 2022, Marko Dugandzic a fost jucătorul celor de la CFR Cluj în perioada ianuarie 2022 – iulie 2022. CFR le-a plătit celor de la Sochi 500 de mii de euro pentru transferul lui Dugandzic.

Cred că am fost echipa mai bună în repriza secundă. Am fi meritat să câștigăm acest meci. Toată lumea l-a încurajat pe Costache, și jucătorii mari au avut parte de așa ceva. Sunt sigur că data viitoare nu va mai rata. În repriza a doua doar noi am jucat, am avut ocazii mari.

(n.red. diferența dintre evoluțiile sale la Rapid și cele de la CFR Cluj) Este o mare diferență. Aici (n.red. la Rapid) joc mult mai mult, primesc încredere, am un rol important, mă simt foarte bine. Poate că cei de la CFR Cluj nu au avut destulă răbdare cu mine, dar așa este în fotbal”, a spus Marko Dugandzic la finalul meciului.

Comentarii Facebook