CFR Cluj - FCSB se va juca fără spectatori. FRF respectă decizia Guvernului


Evenimentele la care se adună mai mult de 1000 de spectatori vor fi interzise în România. Această măsură afectează și meciurile de fotbal. 

Derby-ul dintre CFR Cluj – FCSB de duminică, 15 martie, din Gruia, se va juca fără spectatori.

De asemenea, meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, programat în această seară, se va juca tot fără spectatori, iar partida CFR-ului de la Mediaș se va disputa cu tribunele goale, scrie sportulclujean.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunțat că toate meciurile vor fi fără spectatori. Astfel, Universitatea Cluj și Dunărea Călăraşi, din Liga a II-a, programat în 22 martie, va fi fără public.

În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.

Totuși, partida Rapid București – CSM Reșița, programată duminică, ora 12:30, pe stadionul din Regie, se dispută cu spectatori deoarece la momentul anunțului intrarea publicului pe stadion era permisă. A fost însă limitat accesul publicului și la această partidă. În schimb, la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda întâlnește de la ora 15:00 Petrolul Ploiești, se va sista vânzarea biletelor, conform deciziei Guvernului României, astfel încât să nu fie prezente pe stadion mai mult de 1.000 de persoane. De asemenea, clubul gazdă urmează să solicite acordul DSP pentru a organiza meciul în aceste condiții. În caz contrar, partida se va disputa cu porțile închise.

De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată. Vom reveni cu detalii”, a precizat FRF.

Comentarii Facebook