CFR Cluj anunță că va juca fără spectatori cel puțin până în 31 martie


CFR Cluj va juca fără spectatori cel puțin până în 31 martie, anunță oficialii clubului.

În urma deciziei luate de Guvernul României conform căreia se interzic adunările a peste 1000 de oameni la evenimentele sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19 și a înștiințării oficiale venite din partea Ligii Profesioniste de Fotbal în acest sens, vă anunțăm că meciurile din Liga 1 se vor disputa începând de astăzi fără spectatori, în condițiile prevăzute de articolul 59.2 din ROAF, până în 31 martie. Măsura se aplică imediat și va fi adaptată în funcție de evoluția situației și deciziilor autorităților statului.

Știm că v-ați fi dorit să fiți alături de băieți atât în meciurile din deplasare, cât și în meciul din Gruia cu FCSB și ne pare rău că nu o veți putea face.

Ca urmare a acestei decizii, suporterii care și-au achiziționat pachete pentru play-off își vor primi banii înapoi. Cei care și-au achiziționat pachete online își vor primi banii înapoi în cont în următoarea săptămână, iar pentru cei care și-au achiziționat pachete de la casierii, vom anunța mâine procedura de restituire a banilor (orarul și locațiile)”, au precizat oficialii echipei clujene.

Comentarii Facebook