CFR Cluj a primit avertisment in cazul biletelor de 1 leu


Clubul de fotbal CFR Cluj a fost sanctionat cu avertisment in cazul biletelor cu valoare de 1 leu, care au aparut pe piata inainte de meciul cu Universitatea Cluj, din luna noiembrie.

"Am primit azi o adresa din partea clubului, prin care conducerea si-a asumat ca pe viior va trece pe biletele cu valoare de 1 leu textul 'Contravaloarea este achitata de catre club'. Nimeni nu a venit cu vreun bon fiscal, care sa ateste faptul ca aceste bilete cu valoare de 1 leu au fost vandute", a declarat seful Comisariatului Judetean pentru protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu.

Inspectorii clujeni sustin ca nu pot aplica o sanctiune financiara, deoarece nu exista proba ca aceste bilete au fost puse in vanzare. "Daca biletele se vindeau, atunci era un act de concurenta neloiala, dar fiind date cu titlu gratuit, nu am avut ce sa facem", a mai spus Mircea Radu.

Conducerea clubului CFR Cluj a facut dovada ca si alte cluburi care au jucat pe stadionul din Gruia au folosit astfel de bilete. "Si clubul Steaua si Gaz Metan Medias au folosit astfel de bilete cu valoare de 1 leu, pe care le-au dat ca invitatii. Daca pe acestea va fi trecuta mentiunea ca suma de 1 leu a fost achitata de club, atunci totul este in regula si suporterii care platesc bilet intreg nu vor fi prejudiciati", a mai spus Mircea Radu

Clubul CFR Cluj a primit un avertisment din partea CJPC Cluj.

 

Suporterii U Cluj au solicitata inainte de meciul returnarea banilor platiti pe bilete, in conditiile in care unii suporteri ai CFR Cluj au intrat la meci cu bilete de 1 leu sau chiar zero lei.

 

Vezi mai jos ce au reclamat...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Comentarii Facebook