Walter vrea sa faca curatenie la U Cluj: "Cine nu rezista, sa plece"


Finantatorul U Cluj, Florian Walter, a anuntat ca in iarna va face curatenie in echipa si cine nu rezista va pleca.

"S-a strans clasamentul si obiectivul este periclitat. Putem ajunge in Europa, dar nu cu atitudinea asta. Trebuie determinare. Avem ocazii, dar marcam foarte putin. Asa s-a intamplat si la meciul cu CFR. Suntem putin in vacanta", a declarat Florian Walter, citat de prosport.ro.

Acesta vrea de la jucatori doua victorii pana la finalul turului, altfel va aplica sanctiuni. "Daca nu luam sase puncte, se va lasa cu amenzi si exmatriculari. Daca nu fac fata presiunii, sa plece la alte echipe. Aici iau bani ca sa joace. Tot lotul Sibiului castiga cat un jucator de-al nostru. Eu le-am dat tot sprijinul", a mai spus Walter.

Finantatorul l-a criticat si pe Ionut Badea, caruia i-a reprosat ca nu a pregatit bine meciul. "Jucatorii n-au fost montati. S-a vazut din primul minut ca parca n-au mers sa castige. Nu cred ca Badea s-a multumit cu egalul, dar ceva a lipsit. Nu poate da vina pe gazon, pentru ca asa sunt terenurile in Romania", a spus Walter, care il vrea pe Niculescu din primul minut pe teren.

Comentarii Facebook