Atleta care s-a aruncat de la etaj își explică gestul: ”Nu am vrut să mă sinucid”


Atleta Mirela Lavric, care s-a aruncat de la etajul unu al unui bloc din Iași, povestește care au fost motivele pentru care a recurs la acest gest. Tânăra neagă faptul că a încercat să se sinucidă, spunând că a încercat să fugă de fostul iubit care încerca să o agreseze, alături de mai multe persoane.

Luni, în jurul orei, 15, am plecat din Iaşi către Vaslui pentru a-mi efectua antrenamentul, stabilind cu el că mă voi întoarce la Iaşi. În jurul orei 18 am terminat antrenamentul şi am plecat la Iaşi, când am ajuns la apartamentul său nu l-am găsit, aşa că l-am sunat, iar el mi-a spus că este la o prietenă unde lucrează la un proiect şi că va ajunge în câteva momente. După 40 de minute a venit la apartament cu prietena cu care lucra la proiect, luându-mă de mână pentru a merge în locuinţă. Am vrut să-mi iau telefonul cu mine din maşină, însă el mi l-a luat din mână şi mi l-a pus la loc. Mi-a luat cheia de la maşină şi nu mi-a dat-o înapoi. Am urcat în apartament, iar apoi a început să vorbească despre relaţia noastră, lucru cu care nu am fost de acord, mai ales că era de faţă o a treia persoană. După trei minute au mai apărut în apartament încă două persoane, o fată şi un băiat. Fata respectivă cred că era cea cu care umblase în timpul relaţiei noastre şi cu care a mai fost surprins în urmă cu un an. Atunci am vrut să pun capăt relaţiei, însă m-a implorat să-l iert, iar eu, iubindu-l, normal că l-am iertat“, a povestit atleta pentru Adevărul.


Mirela a povestit cum în momentl în care a vrut să plece din apartament a început scandalul. Iubitul i-a închis ușa, iar noua sa parteneră a început să o jignească pe atletă.

Am plâns, am implorat să mă lase să plec, lucru care nu s-a întâmplat. Au tras de hainele mele, mi-au rupt geaca de pe mine. Fata, cu care probabil avea o relaţie, m-a jignit, m-a insultat. Dacă era să mă sinucid, săream direct în cap şi nu încercam să fug către maşină, pentru a scăpa de ei“, susţine sportiva, care a precizat că i s-a pus și un prosop în gură în momentul în care a început să plângă.

Comentarii Facebook