CFR Cluj l-a trădat pe Dumitru Dragomir. Cum a votat U Cluj?

 

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a relatat care au fost cluburile care au votat împotriva lui și cine l-a trădat.

 

Nişte prieteni care îmi jurau credinţă m-au trădat. Ioan Niculae (n.r. de la Astra) a venit de dimineaţă şi mi-a spus că îmi va fi prieten toată viaţa, dar votează cu Gino. Îl voi aprecia toată viaţa. Eu cu alţii am o problemă, cu oamenii care au venit ei la mine, cu oameni cu care am copilărit, ca Porumboiu. I-am făcut mai mult bine în viaţă decât mi-a făcut el. A venit acum o săptămână la restaurant, a mîncat nişte crenvurşti, mi-a spus să n-am o îndoială în privinţa lui.

 

Sau Nicolae la Braşov, pentru el îmi puneam o mână aşa, să mi-o taie. Cu ce-o fi fost el şantajat? 

 

Sau Dinamo, eu am înfiinţat clubul ăsta modern, cu Tărăcilă şi Dinu. L-au trimis pe băiatul lor, care aseară m-a chemat să-mi spună ce s-a întâmplat la întâlnirea la care a venit premierul Ponta şi Dragnea (n.r. Bogdan Bălănescu). Nu sunt supărat că nu m-au votat, ci că nu mi-au spus dinainte. Pe Ionuţ Negoiţă l-am considerat ca pe un copil al meu. Pe Anghelache... ştiam eu.

 

Pe cei de la Târgu Jiu i-am înţeles. Că e puşcăria pe ei. Eugen Pîrvulescu a venit la mine în birou şi mi-a spus că indiferent ce se întâmplă, el votează cu mine. Şi a votat invers.

 

Cum să nu-i apreciez pe Gheorghe Ştefan şi pe Niculae de la Astra? Ăştia au venit la mine şi mi-au spus. Dinu Gheorghe mi-a arătat hârtia că votează cu Gino.

 

CFR Cluj a votat cu Gino, U Cluj cu mine, cred, iar cei de la Botoşani mi-au jurat credinţă şi au votat cu el, a venit altcineva din partea lor la alegeri.

 

Săgeata nu ştiu cum a votat, dar primarul de acolo e un caracter ales. La Corona au venit doi băieţi tineri, pe care nu i-am mai văzut, şi mi-au zis drept în faţă: am primit ordin să votăm cu Gino!

 

Ce să mai, deşi am fost ca o linie roşie peste toţi, acum am fost curăţat politic, asta e viaţa.

 

De un an şi două luni am avut salariul 15.000 de euro. 16 ani am avut 3.000 de euro pe lună”, a spus Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Comentarii Facebook