Gino Iorgulescu deja a fost amenințat cu demiterea


Deși este președinte de mai puțin de 24 de ore, Gino Iorgulescu a fost deja amenințat cu demiterea în cazul în care nu își respectă promisiunile făcute înainte de alegeri.

Amenințarea vine din partea omului de afaceri Ioan Niculae, cel mai bogat român și patronul clubului Astra Giurgiu, care a declarat cp î cazul în care nu va reduce cota de impozitare pentru salariile din Liga I, așa cum s-a discutat la întâlnirea la care a participat și Ponta, va fi înlocuit.

"Daca Gino Iorgulescu nu se tine de cuvant, exista intotdeauna posibilitatea de a fi inlocuit din functie. Sper ca Victor Ponta si Guvernul Romaniei sa se tina de cuvant. Daca nu se respecta ce am discutat, Gino Iorgulescu va avea mari probleme cu noi", a spus Ioan Niculae la Fanatik Show.

Afaceristul a dezvăluit care a fost și poziția premierului Victor Ponta în cadrul întâlnirii de miercuri seara.

"Oamenii au inteles ca avem sprijinul politic de partea noastra si putem reduce fiscalitatea. Domnul Ponta a zis ca stie ca suntem impovarati de acest sistem fiscal si ca nu putem plati 1 euro si inca unul la stat. A ramas sa ne intalnim cu reprezentantii Ministerului de Finante pentru a gasi o solutie care sa nu afecteze cetatenii romani, dar sa ne dea o mana de ajutor", a precizat Niculae.

Gino Iorgulescu a câștigat alegerile de joi pentru șefia LPF, învingându-l pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Comentarii Facebook