Are 101 ani, dar practică culturismul. Cum arată ”moșul” plin de mușchi - FOTO

 

Un fost culturist profesionist care deține mai multe titluri de ”Mr Univers” își arată mușchii și la 101 ani.

 

Manohar Aich a ating gloria în sportul pe care l-a practicat în 1952, conform Agerpress.

 

Capacitatea sa de a lua lucrurile uşor şi de a rămâne fericit în momente dificile sunt secretele vieţii sale lungi, a explicat Aich, adăugând că o dietă simplă de lapte, fructe şi legume alături de orez, linte şi peşte l-au menţinut sănătos. Nu fumează şi nu a băut alcool niciodată, a mai spus el.

 

El s-a născut în orăşelul Comilla din Bengal, fiind atras de culturism când a văzut un grup de luptători în acţiune. După ce a terminat şcoala în 1942, a intrat în Royal Air Force, sub conducerea colonială britanică, şi acolo a început munca neobosită de construcţie a muşchilor. Câţiva ani mai târziu, când a protestat împotriva opresiunii coloniale, a fost aruncat în închisoare. Aici a început să se antreneze serios, ceea ce l-a ajutat să se pregătească pentru campionatul mondial. Declararea independenţei Indiei în 1947 a permis eliberarea lui Aich din închisoare.

 

Aich regretă numai că nu l-a întâlnit pe Arnold Schwarzenegger, cel care a câştigat titlul de 'Mr. Univers' în 1967, la doar 20 de ani.

Comentarii Facebook