Paszkany renunță la jucătorii români. Vezi ce strategie are CFR pentru sezonul următor

 

Paszkany a făcut planul echipei CFR Cluj pentru următorul sezon. Îi va prelungi contractul lui Paulo Sergio cu care are de gând să câștige campionatul.

Paszkany și Mureșan au decis că îi vor prelungi contractul antrenorului Paulo Sergio, cu care vor să câștige campionatul în sezonul următor. Antrenorul va avea același salariu de 25.000 de euro, la care se vor adăuga mai multe bonusuri, iar dacă va aduce cel de-al patrulea titlu echipei din Gruia, Sergio va primi și un bonus de 250.000 de euro.

Conducerea CFR a hotărât ca noua formulă a echipei să se bazeze pe jucătorii străini, singurul titular român fiind Ciprian Deac.

Campioana si-a facut deja strategia legata si de lotul de jucatori. CFR se va axa din nou pe fotbalisti din strainatate, la fel ca in sezoanele precedente. Dintre romani doar Ciprian Deac este vazut de Paszkany si Muresan ca titular in sezonul urmator. Maftei, Muresan, Panin, Minca si Rada au sanse foarte mici sa mai continue in Gruia. Vor ramane in schimb Stancioiu, Sepsi si pustiul Paun. In functie de evolutiile din acest sezon, clujenii vor decide daca ii vor mai pastra pe Hora si Ganea, scrie PRO TV.

Comentarii Facebook