Antrenorul U Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a vorbit despre semifinala cu Steaua

 

U Banca Transilvania va întâlni, joi seara, Steaua CSM EximBank București, în semifinala Cupei României.

 

Antrenorul U Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a afirmat că echipa sa a învins de două ori în campionatul actual gruparea din București, dar că acum motivația este mult mai mare. 

 

Urmează pentru noi meciul cu Steaua, unul foarte greu, cu o echipă foarte bună a campionatului nostru. Sunt convins că sunt foarte dornici să câștige, după ce i-am învins de două ori în acest sezon. Atât ei, cât și noi vom da tot ce avem mai bun în noi pentru a câștiga, eu sper ca la ora meciului să fim suficient de concentrați și să avem intensitatea necesară pentru a ieși noi învingători din această bătălie. Pregătim o tactică specială pentru meciul de mâine, nu neapărat prin prisma românilor prezenți pe parchet, deși este diferit când joci în aceste condiții. Când ai doi români în permanență pe teren îi responsabilizezi mai mult și pot apărea evoluții foarte bune pentru ei, cum a fost cazul lui Mihai Paul și Cătălin Baciu în meciul lor de ieri, cu Craiova. Ei sunt, însă, jucători de valoare și pot oricând să facă meciuri bune, dar eu sper că nu va fi cazul cu noi, datorită în primul rând apărării noastre, una care va trebui să fie foarte agresivă”, a explicat tehnicianul. 

 

Steaua CSM EximBank București - U-Banca Transilvania va avea loc joi, 16 Februarie 2017, cu începere de la ora 18.00 la Sibiu, în Sala Sporturilor ”Transilvania”. Semifinala Cupei României va fi televizată de postul Digisport 4.

 

Fanii pot afla de aici cum își pot procura biletele. 

Comentarii Facebook