Anghel Iordănescu se retrage din cursa pentru șefia FRF: ”Nu pot să lupt cu echipa lui Popescu”


Anghel Iordănescu și-a anunțat retragerea de la candidatura pentru șefia FRF, spunând că nu poate candida împotriva lui Gică Popescu.

Iordănescu a decis că nu vrea să își strice relația cu foștii săi elevi de la națională și s-a retras din cursa pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

"Îmi e imposibil să mă lupt cu această echipă a lui Gică Popescu. Nu mă văd niciodată că aş putea fi adversarul lui Hagi, Popescu, Stelea, Ilie Dumitrescu. Am petrecut prea mult cu ei în cantonamente şi nu pot candida împotriva celor cu care am muncit, cu care am avut bucurii şi tristeţi", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Tehnicianul i-a urat succes lui Gică Popescu la alegerile din vara anului viitor: "Când mă gândeam la această poziţie, după ce auzisem că Mircea Sandu şi-a anunţat decizia de a renunţa, nu mă aşteptam ca Gică Popescu să candideze şi nici să aibă asemenea oameni de valoare în echipă. Am discutat cu el pe marginea acestui proiect al lui. Vă spun sincer că sunt entuziasmat, fiindcă îmi dau seama că el şi cei care îi sunt alături îşi doresc să facă performanţă".

Comentarii Facebook