Alin Tise: La "Cluj Arena", suporterii isi vor putea lasa masinile in Parkingul Primariei, la cel din Piata Mihai Viteazu sau din Marasti


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca parcarea la stadionul municipal "Cluj Arena" se va putea face si la Parkingul de langa Primarie, cel din Piata Mihai Viteazu sau Marasti.

"Trebuie sa oferim in zona 1.000 de locuri de parcare pe o raza de cativa kilometri si cu aceste doua parkinguri o sa ne incadram in prevederile UEFA. oamenii isi vor putea lasa masinile acolo si dupa aceea sa vina la stadion. Ba mai mult si Parkingul din Piata Marasti ar putea fi utilizat pentru ca se incadreaza ca si distanta", a declarat Alin Tise, in emisiunea "Pionii zilei", de la Alpha TV.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a mai spus ca sub stadion mai sunt 300 de locuri de parcare, dublu fata de numarul cerut de oficialii UEFA, asa ca problema parcarilor la stadionul municipal "Cluj Arena" a fost rezolvata.

?

Multi clujeni nu sunt de acord cu solutia gasita pentru parcarea masinilor si spun ca distanta este mult prea mare fata de stadion si cel mai sigur se va parca pe marginea strazii in zona stadionului sau pe marginea Somesului.

Comentarii Facebook