Zur Mosche judecat separat de fostul sef al Vamii Cluj, Alain Modrea!


Avocatii omului de afaceri israelian, Zur Mosche, au solicitat judecatorilor de la Tribunalul Cluj sa disjunga cauza si clientul lor sa fie judecat separat pentru ca si-a recunoscut fapta.

Cererea a fost depusa la prima infatisare din procesul in care fostul sef al Serviciului Inspectie Fiscala si Control Ulterior de la Directia Vamala Cluj, Alain Modrea, si omul de afaceri israelian Zur Mosche sunt judecati pentru trafic de influenta.

Pentru ca si-a recunoscut fapta inca din timpul urmaririi penale, aparatorii lui Zur Mosche  au solicitat disjungerea cauzei si aplicarea unei pedepse mai mici.

Sergiu Bogdan, avocatul omului de afaceri, a declarat ca "domnul Mosche nu a facut trafic de influenta pentru ca a stiut ca banii urmau sa ajunga la functionar. El s-a oferit sa isi ajute un prieten care avea probleme".

Procesul a fost disjuns, dar instanta nu s-a pronunta in ceea ce priveste schimbarea incadrarii din trafic de influenta in dare de mita. In acest caz pedeapsa ar urma sa fie redusa si sa fie cuprinsa intre 15 zile si 3 ani de inchisoare.

Magistratii se vor pronunta in 10 mai, cand este programat urmatorul termen al procesului. Procesul lui Alain Modrea s-a amanat pentru 31 mai.

 

Vezi si...

Mosche Zur a recunoscut ca l-a "platit" pe vamesul Alain Modrea!

Vamesul Alain Modrea, acuzat de luare de mita: "Cartonasele nu inseamna bani, ci materiale pentru suporteri!" - VIDEO

Comentarii Facebook