Mosche Zur a recunoscut ca l-a "platit" pe vamesul Alain Modrea!


Omul de afaceri israelian, Mosche Zur, a recunoscut ca cei 4.000 de euro pe care i-a dat vamesului Alain Modrea erau mita din partea unui alt patron, pentru a-i "imblanzi" pe inspectorii vamali.

Mosche Zur si-a recunoscut fapta in fata magistratilor, dar a refuzat sa face alte declaratii. In baza acestor noi dovezi, avocatul omului de afaceri israelian a cerut ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate.

Seful Vamii Cluj, Alain Modrea, a fost retinut in flagrant dupa ce a luat din biroul lui Mosche Zur suma de 4.000 de euro, bani proveniti de la un alt om de afaceri controlat de inspectorii vamali aflati in subordinea lui Modrea.

Procurorii DNA sustin ca seful Vamii Cluj a primit banii pentru a reduce din amenda de 30.000 de euro, pe care respectivul om de afaceri a primit-o pentru unele nereguli cu un transport de produse electronice aduse din strainatate.

Alain Modrea a declarat si la recursul de astazi de la Curtea de Apel Cluj ca este nevinovat si ca a luat banii ca imprumut de la Mosche Zur.

 

Citeste si...

Vamesul Alain Modrea, acuzat de luare de mita: "Cartonasele nu inseamna bani, ci materiale pentru suporteri!" - VIDEO

Comentarii Facebook