Miercuri 24 Aprilie

Vrajitoarele descanta la Cluj pentru nevinovatia lui Sorin Apostu


Cele patru vrajitoare, care au descantat in 2010 umpotriva falacarii violet, si-au unit fortele si descanta acum pentru nevinovatia primarului Sorin Apostu.

Ritualul a inceput vineri seara, 18 noiembrie, in Padurea Baciu, si va dura 9 zile.

"Impreuna cu vrajitoarele Ciresica, Geanina si Samira am inceput vineri seara, pe malul Somesului, in Padurea Baciu, un ritual de noua zile de descantece pentru nevinovatia primarului Sorin Apostu, iar daca va fi cazul, vom continua si mai mult. Am deschis o carte pentru Apostu si a iesit ca a fost ceva premeditat cu acest primar, care nu este un om rau. I s-a premeditat lui de cineva de mai sus. Sorin Apostu a fost inchis pe nedrept. si sotia sa este un om bun", a spus vrajitoarea Sandra, citata de Mediafax.

Cele patru vor rosti un descantec special: "Cum se potoleste vantul cu pamantul, soarele din cer, focul din cuptor, porcii prin strat, caii de nechezat, oamenii prin pat, asa sa se potoleasca raul din Primaria Clujului, din casa lui Sorin Apostu si din tot neamul lui".

Cele patru vrajitoare au luptat in luna februarie 2010 impotriva flacarii violet, care a adus "raul" asupra Guvernului si a Parlamentului.

Comentarii Facebook