Cinci vrajitoare lupta la Cluj cu flacara violet care s-a abatut asupra Parlamentului- VIDEO si FOTO

Vrajitoarele din intreaga tara s-au adunat la Cluj-Napoca pentru a lupta cu flacara violet. Ritualul a inceput vineri seara si va dura noua zile si noua nopti. Cele cinci vrajitoare vor sa abata blestemul flacarii violet care s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei.

Cele cinci vrajitoare sunt din Cluj, Buftea si Bucuresti si vor face descantece pe malul Somesului, dar si in padurea si cimitirul din comuna Baciu. Ele si-au inceput "incantatiile" se vineri seara intr-un apartament dintr-un apartament din Cluj-Napoca. Vrajitoarele trebuie sa stea asezate in semicerc pe un cearceaf violet si fac incantatii langa un ceaun in care arde focul. Una dintre vrajitoare trebuie sa invarta deasupra o scoica si un bat de lemn. Pentru ca ritualul sa "prinda" ele trebuie sa poarte pe cap un batic de aceeasi culoare si sa rosteasca descantece.

"Alunga raul din Guvernul Romaniei, sa ramana tara Romaniei curata de farmece, de blesteme, sa ramana Guvernul curat, sa ramana luminat, vesti bune sa ne aduc? Guvernul. Am potolit si am indepartat flacara raului si a blestemului din Parlamentul Romaniei prin stol de pasari negre. Sa se indeparteze tot raul, tot farmecul din Parlament, sa nu mai fie cearta si dezbinare si sa aiba liniste si sa aiba loc impreunarea puterilor si a fortelor. Iesi, raule, din tara noastra si din creierii presedintilor si conducatorilor", descanta vrajitoarea Ciresica, venita la Cluj tocmai de la Buftea.

Ea a spus ca ritualul are ca scop alungarea raului si a blestemelor abatute asupra Parlamentului. "In urma cu cativa ani acolo a intrat un stol de pasari negre si de atunci locul e bantuit de fantome si farmece. E multa dezbinare acolo si asupra oricui ar veni la conducerea tarii se abate blestemul dezbinarii. Flacara violet i-a afectat pe multi, de aia luptam noi aici la Cluj", mai spune Ciresica.

Vindecatoarea Sandra sustine ca flacara violet a fost un secret al vrajitoarelor si al tamaduitoarelor, dar ca "a fost descoperit de oamenii mari din Guvern si Parlament si se folosesc acum de flacara dupa bunul plac". Legat de faptul ca Mircea Geoana a pierdut alegerile si Traian Basescu le-a castigat, folosindu-se de puterea flacarii violet, vrajitoarele au spus ca in urma consultarilor au tras concluzia ca flacara a fost folosita la ultimele alegeri prezidentiale. "Am constatat ca Mircea Geoana a fost lovit de fortele malefice, blestemul flacarii s-a abatut asupra lui si a familiei lui", au spus vrajitoarele.

Comentarii Facebook