Ce amenda risca Paszkany pentru ca a emis bilete cu 1 leu la meciul cu U Cluj. Vezi ce spune seful de la Protectia Consumatorilor

 

Seful Comisariatului Judetean Pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu, a anuntat ca clubul CFR Cluj va fi asupru sanctionat daca se dovedeste ca a vandut bilete la preturi diferite, in acelasi loc.

 

"Trebuie sa recunosc ca inca nu am primit plangerea depusa de suporteri, dar noi ne-am autosesizat si am intrebat clubul CFR despre biletele de 1 leu care au aparut pe piata. Reprezentantii clubului de fotbal ne-au spus ca au luat legatura cu cei de la Finante, care le-au transmis ca nu pot emite invitatii care sa nu aiba stabilit un pret, asa ca au pus 1 leu. Noi vom continua ancheta pentru ca, din primele informatii, rezulta ca ar putea fi vorba de practici comerciale incorecte. Nu se poate sa vinzi un bilet cu 200 de lei in Tribuna 1 si in acelasi loc sa il dai cu 1 leu", a declarat Mircea Radu.

 

Seful CJPC Cluj a mai afirmat ca exista informatii ca la Tribuna 1, oficialii din Gruia au scumpit biletele, de la 250 de lei la 700 de lei. "Vom verifica sa vedem daca si acest lucru se confirma. Nu poti sa schimbi pretul biletelor in timp ce altii au platit un alt pret. Este incorect si trebuie sanctionat. Vom aplica o amenda cuprinsa intre 5.000 si 50.000 de lei la finalul anchetei", a mai spus Mircea Radu.

 

CFR Cluj a stabilit preturi astronomice pentru partida cu U Cluj: 180 de lei la Peluza 1, intre 200 si 250 de lei la Tribuna 1 si 2.

 

Liderii galeriei U Cluj au anuntat sambata, 19 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca au sesizat Protectia Consumatorilor Cluj si solicita returnarea banilor platiti pe bilete, in conditiile in care au fost puse in circulatie tichete cu pretul de 1 leu.

 

Vezi mai jos ce au declarat acestia...

Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

Comentarii Facebook