Duminica 28 Aprilie

Vitezoman prins pe strada Traian Vuia cu viteză amețitoare. Poliția a făcut ceea ce trebuia


Un vitezoman a fost prins marți, 31 octombrie, pe strada Traian Vuia rulând cu 112 km/h.

În jurul orei 19.20, polițiștii au oprit un conducător auto care conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, cu viteza de 112 km/h în zona de limitare a vitezei la 50 km/h, aspect înregistrat cu aparatul radar.

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și s-a dispus reținerea permisului de conducere a acestuia în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, precizează Poliția Cluj.

La data de 31 octombrie a.c., între orele 18.00-20.00, respectiv 22.30-00.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier, Secțiile 1-7 urbane și Secțiile Baciu, Florești și Apahida au desfășurat activități pentru impunerea disciplinei rutiere, prevenirea accidentelor rutiere și pentru responsabilizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun din cauza nerespectării normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice.

De asemenea, s-a acționat în scopul prevenirii infracțiunilor stradale și a combaterii oricăror fapte negative care au putea perturba siguranța comunității.

În acest context, echipajele polițiștilor au verificat în trafic 163 de vehicule, legitimat 185 de persoane și efectuat 49 de testări cu aparatele din dotare.

Abaterile constatate au dus la aplicarea a 70 de sancțiuni contravenționale, majoritatea acestora pentru nerespectarea normelor rutiere și reținerea, ca măsură complementară, a două permise de conducere.

Comentarii Facebook