Duminica 28 Aprilie

Imagine virală cu un colț kitschos din centrul Clujului. Străinii s-au minunat de ceea ce au văzut în Piața numărul 3 a orașului - FOTO


O fotografie din Cluj-Napoca a ajuns pe pagina ”Rotten Trips”, care prezintă locuri ”pușcate” din toată lumea. 

Imaginea este din Piața Mihai Viteazu, colț cu strada Cuza Vodă. Clădirea este cum este, dar pe cei doi stâlpi din imagine atârnă cabluri cu nemiluita. Fără dubii că multe dintre aceste cabluri sunt nefuncționale, dar cine să mai știe cine și în ce scop le-a tras. De aceea, ar trebui un proiect prin care firmele și municipalitatea să intervină. 

Să nu mai vorbim de faptul că Piața Mihai Viteazu acum este mult rămasă în urmă din punct de vedere al investițiilor, iar lucrurile se vor păstra așa mult timp de acum încolo. Într-un top al piețelor, pe primul loc este Piața Unirii, pe locul al doilea Piața Avram Iancu, iar abia pe trei este Piața Mihai Viteazu. S-a lucrat la statuia lui Mihai Viteazu, dar în partea cu Hala lucrurile arată teribil. 

Îngroparea cablurilor a fost un proiect de la începutul mandatelor lui Emil Boc ca primar. În unele locuri a reușit să facă asta, dar în Piața Mihai Viteazu restanțele sunt mari. 

Putem spune că,  în afară de reclamele luminoase, imaginea de mai jos nu diferă cu nimic față de una surprinsă înainte de 1989.

395511675_648159057514396_7474132624276005019_n.jpg

Comentarii Facebook