VIDEO - Scene ca în Columbia la Cluj! Au prins un traficant pe un drum public și au zburat banii ca la lăutari


Un traficant de droguri a fost prins în flagrant joi, 18 ianuarie, la Cluj, tocmai după ce vânduse droguri de mare risc. Acesta a fost trimis la Timișoara, deoarece era investigat de autoritățile de acolo.

Cel în cauză are 27 de ani și a fost prins joi la Cluj, unde vindea 1,4 kg de droguri: 4-CMC, drog de mare risc și 2MMC, substanță psihoactivă. Traficantul tocmai încasase 50.000 de lei pentru ”marfă”. El nu a fost reținut de DIICOT Cluj, ci de structura din Timișoara, care avea deschis un dosar de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta este cercetat și în județul Timiș.

Traficantul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. La activitățile de reținere au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

De asemenea, pentru interceptări, a existat suport tehnic de la Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Comentarii Facebook