Clujean, plin de nervi după o vizită la Primărie, în cartierul Mănăștur: „Cum să ajungem la taxe și impozite cei care lucram de la 8 la 16?”


Nemulțumit de atitudinea angajaților Primăriei din Cartierul Mănăștur, un clujean a depus o sesizare. Bărbatul spune că deși pe site-ul primăriei programul cu publicul ar fi fost specificat până la ora 17.30, angajatele nu au vrut să-i încaseze banii pentru parcare la ora 17:00.

Cu 30 de minute înainte de încheierea programului de lucru, angajatele de la taxe și impozite ar fi „făcut deja casa” și lucra doar registratura, spune bărbatul revoltat. 

„Țin să vă aduc la cunoștință atitudinea angajatelor de la taxe impozite primăria Mănăștur. Pe scurt în data de 18.01.2023 cu toate că pe site-ul primăriei apare program cu publicul până la ora 17.30 am fost neplăcut surprins sa intru in primărie la 17.01 min și perdelele erau trase la ghișee. 

Rugându-le să-mi încaseze banii de parcare m-au informat că deja și-au făcut casa și numai registratura lucrează până la 17.30.

Cum să ajungem la taxe și impozite cei care lucram de la ora 08 la 16 când și așa o singură zi avem la dispoziție și nici aceea nu corespunde cu informarea on-line? Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a sesizat clujeanul. 

Comentarii Facebook