VIDEO - „Luptă” pe cinste între o cioară și un șobolan în centrul municipiului Cluj-Napoca: „Clujul cu multe stele!”


Dacă până acum ați crezut că le-ați văzut pe toate, vă înșelați amarnic. În „Clujul de cinci stele” nimic nu este imposibil, iar natura este de acord cu această afirmație. Un clujean a surprins o „luptă pe viață și pe moarte” în plină stradă, însă, contrar așteptărilor, în bătălia strașnică nu au participat oameni, ci o cioară și un șobolan de dimensiuni mari. 

În imaginile surprinse de un locuitor din Cluj-Napoca se observă cum o cioară încearcă să ridice un șobolan de la sol trăgându-l de coadă, însă dimensiunile imense ale rozătoarei îi dau bătăi de cap păsării. 

Totul se întâmplă în „buricul târgului”, pe strada Avram Iancu din municipiu. „Clujul cu multe stele! Azi pe strada Avram Iancu”, scrie clujeanul care a publicat filmulețul pe Facebook. Indignarea clujenilor nu a întârziat să apară, comentariile fiind pe măsura incidentului. „Iată că și ciorile sunt bune la ceva, dacă nu se ocupă autoritățile de deratizare, se ocupă păsările. Bravo, bravo”, a scris un locuitor, „Mândru că sunt clujean!”, a mai scris în mod ironic un alt internaut. 


Comentarii Facebook