Cluj: COD PORTOCALIU de averse și descărcări electrice în mai multe localități din județ. Clujenii sunt îndemnați să evite deplasările


Meteorologii au emis, vineri, o avertizare Cod galben de ploi, însoțite de descărcări electrice și vijelii pentru jumătatea nordică a țării. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferică va fi prezentă și în restul regiunilor, pe arii restrânse. Sâmbătă, va ploua semnificativ și în sub, sud-est și la munte.

De asemenea, a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-Alert privind avertizarea meteorologică COD PORTOCALIU în Cluj, referitor la fenomenele meteo preconizate: grindină de dimensiuni medii, averse care vor cumula 35...40 l/mp, vijelie și descărcări electrice frecvente. Zona vizată cuprinde localitățile din comunele Mihai Viteazu, Iara, Moldovenești și Petreștii de Jos, anunță ISU Cluj. 

Precizăm că avertizarea meteo Cod galben de vineri vizează 18 județe: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Alba, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava, Neamț, Bacău, Vaslui, Iași și Botoșani.

cod.jpeg

Comentarii Facebook