VIDEO. „Deci de aia întârzia comanda…” - Momentul în care un curier clujean de la Glovo a fost surprins de poliție, în timp ce făcea drifturi în giratoriu


Un șofer de Glovo clujean a fost prins de polițiști exact în momentul în care acesta făcea drifturi, noaptea, pe străzile din Cluj-Napoca. Gestul teribilist al curierului a stârnit un val de reacții pe internet.

În filmarea distribuită pe rețelele de socializare de un autor anonim, se vede cum bărbatul demara cu viteză, încălcând regulile de circulație, printr-un sens giratoriu din oraș. 

Imaginile sunt cu atât mai impresionante, deoarece la finalul videoclipului, se vede cum un echipaj de poliție intervine pentru a-l opri pe curierul inconștient.

Reacțiile internauților la videoclipul distribuit au dat dovadă de un umor aparte la situația cu pricina:

„Deci de aia întârzia comanda la Glovo…”; „În realitate amesteca mai bine salata, să nu ți-o dea ghemotoc”; „Îți amesteca smântâna în ciorbă”, au fost doar câteva din reacțiile cu ironii fine la adresa șoferului teribilist.

UPDATE

Șoferul a fost amendat cu 2.320 de lei. El a fost sancționat pentru conducere agresivă, lipsa documentelor prevăzute în legislație, nepurtarea centurii de siguranță și lipsa dotărilor specifice la autovehicule. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile, au anunțat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook