Vezi ce nume ar putea purta stadionul "Cluj Arena" - VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a declarat ca stadionul "Cluj Arena" ar putea purta numele unei firme care isi deruleaza activitatea in Cluj.

"Eu insist pentru a alege o denumire care sa reprezinte Clujul, dar daca cineva va plati bani pentru a-i purta numele putem sa o facem. Am pregatit adrese catre mai multe societati importante din Cluj, cum ar fi Nokia, Emerson, ACI, Banca Transilvania, Ursus si Terapia. Vom trimite catre ei adrese. Le vom solicita un punct de vedere. Vom vedea daca ei sunt interesati de subiect si, daca vor fi, vom intra in negocieri cu mai multe societati care vor dori. Daca vom primi bani pentru asta sunt foarte buni pentru a administra pe viitor arena", a declarat Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj sustine ca arena va trebui sa se gestioneze din banii pe care ii produce. "Ne dorim sa aiba o denumire de unde sa facem si bani pentru ca aceasta arena trebuie intretinuta, iar dorinta noastra este ca dupa ce o inauguram sa nu mai platim bani publici pentru intretinerea arenei. Daca nu vom face din administrare macar banii pentru a-l administra, acesti bani vor trebui pusi din banii tuturor clujenilor. Lucru cu care eu nu sunt de acord", a mai afirmat Tise.

Arena clujeana ar urma sa fie finalizata in luna septembrie si inaugurarea sa aiba loc in octombrie cu un concert si un meci demonstrativ.

 

Vezi si...

S-a pus prima rola de gazon pe stadionul "Cluj Arena"! Alin Tise a manuit utilajul VIDEO si FOTO

Scaunele de pe stadionul "Cluj Arena", refacute pentru ca designul era gresit - VIDEO

Comentarii Facebook