Vecinii șantierului din zona Parcului I.L. Caragiale, supărați pe Primărie: „Cum ar interveni pompierii? Nici mașinile ce ridicau gunoiul n-au acces”


E scandal la Cluj din cauza șantierului din zona Parcului Ion Luca Caragiale. Riveranii străzii  Octavian Petrovici se plâng că nu mai au acces auto în zonă și le este imposibil să transporte marfă sau materiale la localurile de lângă. Ba chiar, unii reclamă că nici mașinile ce ridicau gunoiul riveranilor nu mai au acces și locatarii nu au fost înștiințați de aceste probleme. 

„Nu mai putem intra/ieși în curtea instituției din cauza șantierului din parcul I.L. Caragiale. Sunt săpături în ambele capete ale străzii Octavian Petrovici pe unde se face accesul auto. Menționăm că avem de luat scule, scări, materiale, marfă, etc. Cum se rezolva situația? Cum ar interveni Pompierii dacă ar fi nevoie?”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Alt clujean reclamă că nici gunoierii nu au acces pe stradă, iar Primăria nu a oferit soluții.

„Din cauza lucrărilor de reamenajare de pe str. Octavian Petrovici nu se mai poate intra cu autovehicule. Nici mașinile ce ridicau gunoiul riveranilor nu mai au acces. Ce soluție oferiți riveranilor pentru cele câteva luni de șantier, să nu rămână cu gunoiul neridicat? Ați lăsat toata zona fără nici o cale de acces pentru mașinile de salubritate (să nu mai pomenesc de incendii sau alte lucruri grave). Evident, locatarii din zona nici măcar nu au fost înștiințați și am rămas cu gunoiul neridicat”.

Amintim că, de asemenea Primăria Cluj-Napoca desființează 95 de locuri de parcare din centrul Clujului, situate în zona Parcului I.L. Caragiale, o zonă care are nevoie de locuri unde să lași mașina. Lucrările de modernizare sunt în toi, Canalul Morii va fi descoperit pe Barițiu, dar șoferii care aveau abonamente în zonă întreabă autoritățile locale unde pot să găsească un loc de parcare acum. 

Vezi și: Modernizarea parcului I.L Caragiale le-a îngreunat viața șoferilor cu abonamente! Sesizare către Primărie: „Nu mai găsesc parcare”

Știri de Cluj a solicitat un punct de vedere de la Primăria Cluj-Napoca și vom reveni cu un răspuns. 

Comentarii Facebook