Șantaj de aproape 120.000 de euro! Un bărbat și o femeie au fost prinși de polițiștii clujeni în flagrant


Un bărbat și o femeie au fost reținuți de polițiștii clujeni, după ce ar fi șantajat mai multe persoane. Cei doi ar fi obținut aproape 120.000 de euro de la victime, fiind prinși în flagrant în Cluj, cu o parte din bani asupra lor.

,,La data de 18 martie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din județul Caras-Severin și o femeie de 47 de ani, din județul Timiș, cei doi fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de șantaj.”, informează IPJ Cluj.

În perioada 16 februarie - 20 martie, aceștia sunt bǎnuiți de faptul cǎ, invocând arestarea unei persoane în străinătate, ar fi exercitat presiuni asupra persoanelor vătămate, primind de la aceștia suma de aproximativ 119.000 euro.

Ca urmare a activităților informativ-operative desfășurate, la data de 18 martie, în jurul orei 15.00, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Huedin și Direcției Operațiuni Speciale, bărbatul de 30 de ani și femeia de 47 de ani au fost depistați în flagrant pe raza comunei Gârbau, având asupra lor suma de 20.000 euro, pe care ar fi obținut-o anterior de la una dintre persoanele vătămăte.

,,În urma probatoriului administrat, fațǎ de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind conduși și predați reprezentaților CRAP Alba, respectiv CRAP Sălaj.

În urma prezentării în fața instanței, cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.", transmite IPJ Cluj

Activitățile s-au realizat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș.


Comentarii Facebook