Radio Romania va promova academicienii si oamenii de stiinta printr-un parteneriat semnat cu Academia Romana


Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) si Academia Romana au semnat la Cluj-Napoca un protocol prin care academicienii si alte personalitati din lumea stiintei vor fi prezentate pe postul national de radio.

Protocolul intre SRR si Academia Romana a fost semnat de presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, si presedintele SRR, Andras Istvan Demeter.

"Academia Romana e interesata de o astfel de colaborare, care isi propune, prin proiectul editorial 'Romania se prezinta: descopera excelenta', prezentarea pe posturile de radio ale SRR a membrilor institutiei. Este o buna ocazie de a-si prezenta publicului activitatea si realizarile si un raspuns la dorinta noastra de a fi prezenti in societate, sa se stie cine sunt membrii Academiei, ce activitate desfasoara. Academia devine mai vizibila. Sper sa fie util acest protocol pentru SRR si pentru ascultatori, acest contact cu oamenii de stiinta. Proiectul ar trebui sa includa atat intelectualii performanti din toate domeniile din Academie, personalitati ale culturii si stiintei, cat si din afara acestei institutii, dar si tinerii care reprezinta speranta pentru viitorul tarii", a declarat Ionel Haiduc.

Presedintele SRR, Andras Demeter, a spus si el ca prin acest parteneriat valorile vor fi promovate.

"Vom realiza interviuri radio si le vom emite pe spot astfel incat populatia, romanii, sa stie care sunt valorile si sa le promovam. Astfel, vor fi promovate si alte valori care asteapta sa fie descoperite", a spus si Andras Demeter.

Comentarii Facebook