Ursus, despre molia gasita de un clujean intr-o sticla: Un astfel de incident este aproape imposibil


Compania Ursus Breweries a investigat reclamatia facuta de un clujean care a gasit intr-o sticla de bere o molie si precizeaza ca este aproape imposibil ca acest lucru sa se fi produs.

"Calitatea si siguranta produselor este extrem de importanta pentru Ursus Breweries si de aceea luam in serios astfel de sesizari din partea consumatorilor. Toate fabricile noastre au o lunga traditie in fabricarea berii de calitate, avand implementat si certificat sistemul de management al sigurantei alimentare", a explicat Monica Mandrutiu, Quality & Brewing Director al Ursus Breweries.

"Procesele tehnologice si masurile de control existente in industria berii fac aproape imposibil un astfel de incident. intreg procesul tehnologic de productie si imbuteliere a berii URSUS Premium este securizat, iar conditiile de igiena sunt strict respectate si monitorizate. Sticlele returnabile folosite la imbutelierea berii intra intr-un proces complex de spalare la finalul caruia fiecare sticla in parte este verificata folosind un inspector electronic de inalta performanta. Daca o sticla nu este perfect curata ea este indepartata automat si directionata pe un traseu complet separat, astfel incat nu ajunge sa fie umpluta cu bere.

Inspectorul de sticle este un echipament foarte sensibil, special conceput pentru inspectia ambalajelor folosite in industria alimentara. El  detecteaza prezenta impuritatilor, incepand cu cele avand dimensiuni de ordinul milimetrilor, pana la cele mai mari. Functionarea lui este verificata in conformitate cu recomandarile producatorului si procedurile interne privind siguranta alimentara.

In cazul oricaror potentiale incidente de calitate, este foarte important ca oamenii sa ne contacteze direct, la numarul de telefon existent pe toate ambalajele noastre, pentru a primi detalii despre produsul in cauza si sa putem face analiza impusa de sistemul de asigurare a calitatii", au mai precizat reprezentantii Ursus.

Un clujean a reclamat ca a gasit o molie intr-o sticla de bere intr-un local din cartierul Zorilor.



Vezi mai jos intreaga poveste...

Un clujean a gasit o molie intr-o sticla de bere! VIDEO

Comentarii Facebook