Urmărire ca în filme, cu final nefericit, la Cluj. Un șofer încerca să fugă de polițiști și a cauzat un accident VIDEO


Cursa unui șofer urmărit de poliție a avut parte de un final dramatic, niercuri seară, acesta lovind în plin un alt autoturism.

Din primele informaţii, şoferul, un tânăr de aproximativ 27 de ani, aflat la volanul unui autovehicul marca Ford, care circula dinspre Sântejude Vale spre Sântioana, era urmărit de un echipaj de poliţie, care avea informaţii că bărbatul nu posedă permis de conducere, scrie gherlainfo.ro.

La intersecţia cu drumul judeţean, şoferul a virat puternic dreapta, însă maşină a derapat, lovind în plin un autovehicul Opel, condus de un şofer din Gherla, care circula dinspre Taga spre Fizesu Gherlii.

Conducătorul auto s-a speriat și a fugit din mașină. Acesta a sărit gardul unei gospodării din apropiere și a dispărut, însă în mașină mai erau doi tineri, unul dintre ei, aflat pe locul din față, lovindu-se cu capul de parbriz.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, unul de la Dej şi unul de la Mociu, acordând îngrijiri medicale pasagerului lovit.

Din feriire, celălalt şofer a scăpat teafăr.

În cursul serii, șoferul vinovat a fost găsit de polițiști în locuința sa din Santejude Vale. Acesta riscă dosar penal și va trebui să suporte toate daunele cauzate.

Comentarii Facebook