Joi 23 Martie

LIVING IN LUXURY. PLATINIA – Mai mult decât apartamente, un stil de viață exclusivist în centrul Clujului (P)Ansamblul rezidențial Platinia care se află în construcție în acest moment într-o locație privilegiată din centrul municipiului Cluj-Napoca introduce un concept unic pe piața imobiliară din România: oferă nu doar apartamente, ci un stil de viață exclusivist care răspunde nevoilor celor mai pretențioși clienți.

Pe lângă un apartament nou într-o clădire modernă, proprietarii vor beneficia de servicii de cea mai bună calitate: la parterul și mezaninul ansamblului o galerie comercială cu un mix de peste 40 de magazine de toate genurile; spații comune cu design exclusivist; o grădină suspendată cu amenajări ultra-moderne cu acces exclusiv pentru locatari; siguranță prin montarea de camere de supraveghere video și, nu în ultimul rând, un sistem de management al proprietății bine pus la punct. Toate aceste servicii au făcut ca 60% dintre apartamente să fie vândute cu nouă luni înainte de finalizarea Ansamblului.

 O proprietate modernă în centrul Clujului

Ansamblul rezidențial PLATINIA este construit în centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Calea Mănăștur nr. 2-6, la cinci minute distanta de zona parcurilor si a stadionului Cluj Arena. Ansamblul insumeaza 320 de apartamente cu 2 , 3 si 4 camere și un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele și restaurante. Apartamentele vor fi finalizate în toamna anului 2016, iar galeria comercială în luna decembrie.

Omul de afaceri Sile Pușcaș, cel care construiește Ansamblul, declară că rezidenții se vor putea bucura de toate facilitățile unui hotel de cinci stele la ei acasă.

Apartamentele PLATINIA, cu suprafețe de la 50 de metri pătrați și prețuri începând de la 71.000 de euro, sunt construite din materiale de cea mai bună calitate și folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Am avut grijă la materialele alese pentru construcție astfel încât să creăm cel mai înalt grad de confort și izolare termică și fonică”, precizează Sile Pușcaș.

Refugiul din centrul orașului

Ansamblul rezidențial Platinia s-a născut din dorința de a oferi clienților confortul pe care nu îl pot avea în ansamblurile rezidențiale tradiționale. Astfel, pe lângă un apartament nou într-o clădire modernă, proprietarii vor beneficia de spații comune cu finisaje de lux și mobilier exclusivist, toate realizate de o echipă profesionistă de design interior. Deasupra galeriei comerciale va fi amenajata o grădina suspendată de aproximativ 4.000 mp amenajată cu spații verzi, alei pentru promenade, locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii cu acces exclusiv pentru locatari.

”Prin acest proiect ne-am propus să redefinim conceptul de ansamblu rezidențial, redându-i ceea ce îi lipsea din variantele tradiționale: luxul, confortul și siguranța. Astfel, odată cu locuința, clientul primește un stil de viață care face diferența între “a deține un apartament“ sau “a locui” la PLATINIA, cel mai exclusivist loc din Cluj-Napoca”, precizează antreprenorul Sile Pușcaș.
Ansamblul va dispune și de două niveluri de parcare subterană cu o capacitate totală de aproximativ 600 de locuri. Pentru că siguranța este extrem de importantă, Ansamblul va fi dotat cu un sistem de camere de supraveghere și cu paza umană 24/24, efectuată de o firmă specializată.

 Tot ce ai nevoie la câteva etaje de casă

Deoarece timpul este un element prețios, la parterul și mezaninul ansamblului PLATINIA va exista o galerie comercială cu un mix de 40-45 de magazine (supermarket, restaurante, cafenele, sală de fitness, bancă, curațătorie, florărie, etc.) care le va asigura locatarilor toate serviiciile de care au nevoie. Astfel, rezidenții de la PLATINIA vor putea savura specialitățile culinare de la unul din cele 5 – 6 restaurante cu specific diferit, o cafea la una dintre cele două cafenele internaționale ori o înghețată la gelaterie. De asemenea, vor avea posibilitatea să-și curețe hainele la o curățătorie, să cumpere un buchet de flori sau un croissant proaspăt dimineața de la patiserie, dar și multe alte servicii personalizate.


De asemenea, clienții PLATINIA pot beneficia de serviciul de concierge hotelier care îi va asista la plata facturilor de orice fel (apă, gaz, curent, cablu, întreținere, impozite, taxe, etc), va rezerva bilete la evenimente sportive, culturale, operă sau teatru, masa la restaurantul preferat, bilete de avion etc.

 

Comentarii Facebook