Duminica 28 Aprilie

Unii clujeni se plâng de dispariția locurilor de parcare, alții cer Primăriei desființarea unora în Mănăștur: „Li s-au pus la dispoziție alternative”


În timp ce mii de clujeni au stat la cozi infernale în fața Primăriei, la începutul lunii ianuarie, pentru a prinde un loc de parcare, alții cer desființarea locurilor de parcare pentru fluidizarea traficului în Mănăștur. 

Numărul cererilor pentru un loc de parcare a depășit deja 4.500, în condițiile în care mașinile din oraș sunt de cinci ori mai multe decât parcările.

Cu toate acestea, un clujean solicită Primăriei să desființeze câteva locuri de parcare pe partea dreaptă a drumului, pe segmentul dintre Aleea Clabucet si strada Răvașului. 

„Buna ziua. Nu s-ar putea desfiinta parcările de pe partea dreaptă a drumului pe segmentul dintre Aleea Clabucet si Răvașului? 

Rezidenților cred că li s-au pus la dispoziție alternative. Pentru aproximativ 20 de parcări să gâtuiești zilnic traficul. 

Tot volumul de trafic dinspre Sfântul Ioan vine pe 2 benzi pâna la Clabucet apoi se transforma într-o banda pe 200 m, după care revine la 2 benzi”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook