Una dintre clujencele cu ZECE la BAC mai are două surori care au luat tot ZECE, anii trecuți - FOTO

 

Una dintre elevele care au luat media zece la examenul de Bacaluareat din acest an are o poveste absolut incredibilă. Două dintre cele 5 surori pe care le are au terminat BAC -ul, anii trecuți, tot cu media zece. 

 

Tabita Popan a terminat liceul la Colegiul Național ”Emil Racoviță”, la fel ca surorile ei. Tânăra spune că a învățat foarte mult în timpul liceului, așa că nu i-a fost greu la Bacalaureat. ”Nu a fost extrem de dificil să iau media zece, deoarece am învățat mult în timpul anilor. Vreau să merg la Facultatea de Biologie de la UBB. Îmi place foarte mult materia. Luni voi susține examenul de admitere și am puține emoții”, a spus Tabita Popan. 

 

Tânăra a fost premiată astăzi de primarul Emil Boc cu 1.000 de lei. La ceremonie a fost prezent și Ioan Popan, tatăl tinerei. Acesta a spus că este foarte mândru de performanțele fiicei sale. În total, bărbatul are 6 fete, toate având rezultate excelente la învățătură.

 

Sunt un părinte fericit. Nu am avut posibilități materiale ca să ii dau fiicei male meditații și a învățat de una singură. E totul meritul ei. A fost multă muncă, dar e și un dar de la Dumnezeu. Mai am fouă fete care și ele au terminat la Racoviță, tot cu media zece”, a povestit Ioan Popan.

 

Bărbatul susține că posibilitățile financiare ale familiei sunt modeste. ”Locuiesc într-un apartament cu 2 camere cu familia mea. Am o fiică mai mare care e plecată în Franța și lucrează la o bancă, iar alte 2 sunt studente”, a mai spus Ioan Popan.

 

Comentarii Facebook